Libnet.ro
UNICEF

23:31

Chitara lui JOHN LENNON a fost gasita dupa 50 de ani. Ce se va intampla cu ea

România Liberă România Liberă,
Chitara lui JOHN LENNON a fost gasita dupa 50 de ani. Ce se va intampla cu ea

Chitara lui John Lennon, fondatorul Beatles cea mai celebra formatie din toate timpurile, a fost gasita in Statele Unite. continuă pe România Liberă

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce acoperisul unui showroom Audi s-a prabusit

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce s-au prabusit odata cu acoperisul unui showroom Audi din Milton Keynes, Marea Britanie, scrie standard. co. uk. Pompierii sositi la fata locului au declarat ca.

11 alpinisti au fost raniti dupa un cutremur puternic produs in Malaezia. Alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant

Cel putin 11 alpinisti au fost raniti, iar alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant, dupa producerea unui cutremur de 5,9 grade/Richter intr-o zona muntoasa din Malaezia, transmite AP, care citeaza.

Accident la metroul din Roma. 21 de persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua garnituri

Cel putin 21 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, la Roma, dupa ce doua garnituri de metrou au intrat in coliziune, au declarat surse oficiale, citate de agentia ANSA, potrivit mediafax. Accidentul.

Indonezia: Circa 3.000 de persoane au fost evacuate dupa eruptia vulcanului Sinabung

Dupa o eruptie a vulcanului Sinabung pe insula Sumatra, circa 3. 000 de persoane au fost evacuate pe o distanta de 13 kilometri. Astfel, a fost declansat cel mai inalt nivel de alerta. Cantitatile de cenusa.

Rusia: O ancheta a fost declansata dupa ce castigatoarea Miss Rusia a aparut infasurata in steagul tarii pe coperta unei reviste

Un pictorial dintr-o revista glossy din Rusia a devenit motiv de ancheta pentru procurorii din regiunea rusa Sverdlovsk, informeaza Moscow Times. Acestia au declansat o investigatie dupa ce recent.

Un avion de pasageri din Statele Unite a fost perchezitionat dupa o alerta falsa cu bomba

Un avion de pasageri al companiei US Airlines care avea la bord 93 de persoane a fost perchezitionat la aterizare, pe aeroportul din orasul american Philadelphia, din cauza unei alerte cu bomba care s-a dovedit.

Roma: Trei italieni au fost arestati, dupa ce i-au taiat un deget unui roman

Trei italieni au fost arestati preventiv fiind acuzati ca i-au taiat un deget cu un cutit unui roman, informeaza ziarul La Repubblica. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza in cartierul San Giovanni din.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )