Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion de pasageri din Statele Unite a fost perchezitionat dupa o alerta falsa cu bomba

B1 B1,
Un avion de pasageri din Statele Unite a fost perchezitionat dupa o alerta falsa cu bomba

Un avion de pasageri al companiei US Airlines care avea la bord 93 de persoane a fost perchezitionat la aterizare, pe aeroportul din orasul american Philadelphia, din cauza unei alerte cu bomba care s-a dovedit. continuă pe B1

Institutului National pentru Dependenta de Droguri din Statele Unite: Pizza, ciocolata, chipsurile, inghetata si prajiturile provoaca aceeasi senzatie de placere precum consumul de stupefiante (VIDEO)

Cel mai recent studiu al Institutului National pentru Dependenta de droguri din Statele Unite arata ca sunt alimente care dau dependenta ca drogurile, informeaza B1 TV. Exista foarte multe alimente care.

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce acoperisul unui showroom Audi s-a prabusit

Cel putin 20 de masini au fost distruse dupa ce s-au prabusit odata cu acoperisul unui showroom Audi din Milton Keynes, Marea Britanie, scrie standard. co. uk. Pompierii sositi la fata locului au declarat ca.

O bunicuta de 92 de ani a ajuns in Cartea Recordurilor, dupa ce a terminat o cursa de 42 de kilometri

O femeie din Statele Unite, in varsta de 92 de ani, a devenit cea mai in varsta maratonista din lume. Asta dupa ce a terminat o cursa de 42 de kilometri organizata la San Diego in 7 ore si 24 de minute,.

Roma: Trei italieni au fost arestati, dupa ce i-au taiat un deget unui roman

Trei italieni au fost arestati preventiv fiind acuzati ca i-au taiat un deget cu un cutit unui roman, informeaza ziarul La Repubblica. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza in cartierul San Giovanni din.

33 de dosare penale au fost intocmite dupa finala Cupei Romaniei

Dupa finala Cupei Romaniei de duminica seara, 33 de dosare penale au fost intocmite. Dintre acestea, cinci au fost pentru detinere de droguri de mare risc, un dosar penal pentru port de obiecte interzise. in plus,.

New York: Zece oameni au fost raniti dupa ce o unitate de aer conditionat a cazut de la etajul 30

Zece oameni au fost raniti in New York dupa ce o unitate imensa de aer conditionat a cazut de la etajul 30, potrivit B1 TV. Incidentul a avut loc in fata unei cladiri de pe Madison Avenue, dupa ce un cablu al.

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei pentru a 22-a oara. in minutul 2, meciul a fost intrerupt dupa ce pe teren au fost aruncate mai multe torte si petarde

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie. Duminica, echipa a invins Universitatea Cluj pe Arena Nationala cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Adrian Popa.

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei pentru a 22-a oara. in minutul 2, meciul a fost intrerupt dupa ce pe teren au fost aruncate mai multe torte si petarde (VIDEO)

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie. Duminica, echipa a invins Universitatea Cluj pe Arena Nationala cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Adrian Popa.

Portretul turistului roman: Din pacate, multa lume alearga dupa chilipiruri si vrea reduceri de 50%

Tot mai multi turisti romani alearga dupa chilipiruri, vaneaza ofertele last-minute si, mai mult, negocieaza pretul unei vacante, sustine proprietarul agentiei Cocktail Holidays.

Ce oferte a primit RA-APPS pentru vila 11 din Snagov, propusa lui Basescu dupa incheierea mandatului

Vila 11 din Snagov, propusa de RA-APPS ca resedinta pentru Traian Basescu dupa incheierea mandatului, alaturi de alte 6 case, este scoasa la vanzare prin licitatie pe 10 iunie, dupa ce RA-APPS a primit mai multe oferte pentru aceasta proprietate in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )