Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Antena3 Antena3,
Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de. continuă pe Antena3

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de 21 de ani, cercetat in prezent pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Grav accident de circulatie in Bacau. Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, sambata, pe un drum national din judetul Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de 21 de ani.

Bacau: Un copil de 14 ani a murit si doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau. Cele trei persoane s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de.

DNA Alba: doua persoane retinute si alte doua sub control judiciar in dosarul privind reabilitarea unor scoli din Sibiu si Brasov

Procurorii DNA Alba Iulia au retinut doua persoane in dosarul de coruptie privind modernizarea unor scoli din fonduri provenind de la Banca Europeana de Investitii si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Este vorba despre Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului in Brasov si Sibiu. Alte doua persoane sunt cercetate sub control judiciar.

Bulgaria: Un cetatean american a murit si patru persoane au fost ranite in timpul unui test cu lansator de grenade

Un cetatean american a murit, iar alte patru persoane au fost ranite sambata in timpul unui test cu lansator de grenade intr-un poligon al uzinei VMZ Sopot. Un apel de urgenta a fost primit la 11. 30, fiind rapor.

Excursie cu deznodamant tragic pentru baiatul de 14 ani, disparut in lacul Sfanta Ana

Elevul de 14 ani din Ungaria cautat de pompieri si scafandri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, a fost gasit, joi, inecat, relateaza Mediafax.

Un baiat de 14 ani a DISPARUT in apele lacului Santa Ana

Un elev de 14 ani este cautat, miercuri, de pompieri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa.

Un baiat de 14 ani a DISPARUT in apele lacului Sfanta Ana

Un elev de 14 ani este cautat, miercuri, de pompieri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa.

Omer Susli, Praktiker: In doi-trei ani cel putin alte doua lanturi de bricolaj vor disparea din Romania

Piata locala de bricolaj traverseaza poate cea mai animata perioada din istoria sa scurta de 13 ani, criza declansata la finalul anului 2008 fiind unul dintre factorii care au dus la o reasezare a jucatorilor din industrie si o reorganizare a.

Turcia. Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii

Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii produse vineri seara in timpul unui miting electoral organizat de o formatiune kurda din Turcia, informeaza The New York Times. Exploziile s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )