Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bacau: Un copil de 14 ani a murit si doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

B1 B1,
Bacau: Un copil de 14 ani a murit si doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau. Cele trei persoane s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de. continuă pe B1

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de 21 de ani, cercetat in prezent pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Grav accident de circulatie in Bacau. Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, sambata, pe un drum national din judetul Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de 21 de ani.

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de.

DNA Alba: doua persoane retinute si alte doua sub control judiciar in dosarul privind reabilitarea unor scoli din Sibiu si Brasov

Procurorii DNA Alba Iulia au retinut doua persoane in dosarul de coruptie privind modernizarea unor scoli din fonduri provenind de la Banca Europeana de Investitii si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Este vorba despre Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului in Brasov si Sibiu. Alte doua persoane sunt cercetate sub control judiciar.

Excursie cu deznodamant tragic pentru baiatul de 14 ani, disparut in lacul Sfanta Ana

Elevul de 14 ani din Ungaria cautat de pompieri si scafandri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, a fost gasit, joi, inecat, relateaza Mediafax.

Un baiat de 14 ani a DISPARUT in apele lacului Santa Ana

Un elev de 14 ani este cautat, miercuri, de pompieri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa.

Un baiat de 14 ani a DISPARUT in apele lacului Sfanta Ana

Un elev de 14 ani este cautat, miercuri, de pompieri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa.

Doua persoane, retinute pentru luare de mita in dosarul privind reabilitarea unor scoli

Procurorii anticoruptie au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Daniel Valentin Chesca si Cristina Blaga, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor scoli, la nivelul judetelor Brasov respectiv Sibiu, la data faptelor, pentru luare de mita, in forma continuata10 acte materiale).

Grav accident de circulatie in Timis. Un tren s-a ciocnit cu un TIR. Sase persoane au fost ranite. La fata locului a fost trimis elicopterul SMURD

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri dupa-masa in judetul Timis, intre localitatile Satchinez si Hodoni. Un tren care circula pe ruta Periam-Timisoara a intrat in coliziune cu un TIR. La fata locului a fost trimis elicopterul SMURD si mai multe ambulante.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )