Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalul Coltea, dupa ce un pacient si doi medici au fost electrocutati in timpul unei interventii chirurgicale

România Liberă România Liberă,
Ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalul Coltea, dupa ce un pacient si doi medici au fost electrocutati in timpul unei interventii chirurgicale

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a precizat joi, in legatura cu incidentul de la Spitalul Coltea din Capitala, in care un pacient si doi medici au fost electrocutati in timpul unei interventii chirurgicale, ca este o situatie anormala, iar managementul eficient al unei unitati sanitare nu ar trebui sa permita un asemenea lucru. continuă pe România Liberă

Decizia luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce doi medici si un pacient s-au electrocutat la Spitalul Coltea

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a precizat joi, in legatura cu incidentul de la Spitalul Coltea din Capitala, in care un pacient si doi medici au fost.

Medici si un pacient, electrocutati in timpul unei operatii la Spitalul Coltea

Doi medici de la Spitalul Coltea si pacientul pe care il operau au fost electrocutati joi in timpul interventiei de unul dintre instrumentele folosite. Medicul primar orelist Marian Stamate, un medic rezident si pacientul s-au electrocutat in timpul operatiei cu un electrocauter.

Incident grav la Spitalul Coltea: Medic la un pas de moarte dupa ce s-a electrocutat in sala de operatie (VIDEO)

Medicul Marian Stamate, de la Spitalul Coltea din Capitala, s-a electrocutat joi in sala de operatie din cauza unui dispozitiv medical defect, informeazaa B1TV. Este vorba despre un electrobisturiu care.

Medici de la Spitalul Coltea din Capitala, electrocutati in sala de operatie

Trei medici de la Spitalul Coltea din Bucuresti au fost electrocutati in sala de operatie in momentul in care au vrut sa foloseasca un electrocauter defect. De altfel, si pacientul care era supus interventiei chirurgicale a fost ranit.

Purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii: Noi medicamente oncologice, introduse pe lista celor compensate (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a anuntat marti ca noi medicamente oncologice au fost introduse pe lista celor compensate. in 23 februarie, ministeru.

Liderii Federatiei Hipocrat negociaza cu reprezentantii Ministerului Sanatatii garzile suplimentare ale medicilor

Liderii Federatiei Sindicale Hipocrat sunt la Ministerul Sanatatii si solicita dreptul de a nu lucra continuu mai mult de 24 de ore, precum siun spor cuprins intre 25% si 75%, potrivit DIGI24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )