Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ancheta a Politiei Sibiu in cazul fostului sef al Sibex Cristian Sima

Hotnews Hotnews,
Ancheta a Politiei Sibiu in cazul fostului sef al Sibex Cristian Sima

Politia Sibiu s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, care nu mai poate fi gasit de cateva zile si care ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el, scrie agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Politia s-a autosesizat in cazul disparitiei fostului sef al Bursei Sibiu

Politia Sibiu a anuntat ca, desi nu a fost depusa nicio sesizare referitoare la disparitia lui Cristian Sima, s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului director general al Bursei de la Sibiu.

Cazul disparitiei fostului sef al Bursei Sibiu: Ancheta se EXTINDE - Daniel Daianu si Irina ...

Ancheta in cazul disparitiei fostului sef al bursei din Sibiu se extinde. Mai multi clienti ai firmei controlata de acesta incercat sa afle ce s-a intamplat cu banii lor. Printre cei pagubiti s-ar afla si fostul ministru de Finante Daniel Daianu, dar si Irina Schrotter. Pe lista pagubitilor s-ar afla Puiu Popoviciu, Marie Rose Mociornita, Tudor Chirila, Daniel Daianu si Irina Schrotter, potrivit Realitatea. net. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) a inceput joi o investigatie la .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )