Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ancheta la Spitalul din Ploiesti la final. Raed Arafat: Starea cladirilor este precara. Se opereaza doar in proportie de 47%

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Spitalul din Ploiesti la final. Raed Arafat: Starea cladirilor este precara. Se opereaza doar in proportie de 47%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Raed Arafat prezinta luni concluziile controlului facut de echipa ministerului la Spitalul de Urgenta din Ploiesti in urma acuzatiilor chirurgului Dan Oprea care sustine ca medicii de aici ar fi expusi zilnic malpraxisului din cauza ustensilelor vechi. Vineri, managerul spitalului si-a dat demisia, dupa un apel public al ministrului Nicolaescu. continuă pe Adevărul

Ancheta la Spitalul din Ploiesti la final. Ministrul Sanatatii si secretarul de stat Raed Arafat prezinta concluziile

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Raed Arafat prezinta luni, la ora 13. 00, la sediul Ministerului Sanatatii, concluziile controlului facut de echipa ministerului la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti. Vineri, managerul spitalului si-a dat demisia, dupa un apel public al ministrului Eugen Nicolaescu. Interimatul este asigurat de directorul medical Florin Puscariu.

Raed Arafat, in urma anchetei de la Spitalul din Ploiesti: Fondurile nu au fost solicitate si utilizate. O cladire a spitalului trebuie inchisa

Ministerul Sanatatii a prezentat o serie de nereguli depistate la Spitalul din Ploiesti, in urma anchetei derulate la unitatea sanitara, care s-a incheiat marti. Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat,.

Arafat: Nereguli grave la Spitalul din Ploiesti. CA trebuie inlocuit.

Arafat. trebuie urmarit modul in care se fac cheluielile. Consiliul de administratie trebuie inlocuit. Vor fi controale periodice la spital. Arafat. Cantitatile de dezinfectant si materiale de igienra sunt sub necesar. Internarea este peste numarul paturilor. Din dicutiile cu medicii se constata si o lipsad e comunicare serioasa dintre conducere si restul personalului. S-a cerut achizitia unor materiale care nu s-au facut. Arafat. Spitalul a primit toti banii pe care i-a solicitat de la .

Arafat: Nereguli grave la Spitalul din Ploiesti. CA trebuie inlocuit (VIDEO).

Arafat. trebuie urmarit modul in care se fac cheluielile. Consiliul de administratie trebuie inlocuit. Vor fi controale periodice la spital. Arafat. Cantitatile de dezinfectant si materiale de igienra sunt sub necesar. Internarea este peste numarul paturilor. Din dicutiile cu medicii se constata si o lipsad e comunicare serioasa dintre conducere si restul personalului. // S-a cerut achizitia unor materiale care nu s-au facut. Arafat. Spitalul a primit toti banii pe care .

Raed Arafat: Fondurile alocate nu au fost mereu solicitate si utilizate

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat astazi ca ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti a stabilit ca in 2013 sumele bugetare alocate institutiei au crescut fata de anul trecut cu aproximativ 12%, de la 118 la 133 de milioane de lei, dar fondurile nu au fost mereu solicitate si utilizate, transmit sursele din presa.

Arafat: O cladire a spitalului din Ploiesti trebuie inchisa

Secretarul de stat Raed Arafat a prezentat, luni, concluziile anchetei de la spitalul din Ploiesti. Potrivit acestuia, ANRMAP deja a amendat spitalul pentru nereguli la achizitii, iar spitalul a platit din bugetul pro.

Raed Arafat, despre ancheta de la Spitalul Judetean din Ploiesti: Situatia a fost generata de un management defectuos si iresponsabil

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat considera ca problemele de la Spitalul de Urgenta Ploiesti, facute publice recent de chirurgul Dan Oprea, au avut drept cauza un management defectuos si iresponsabil, transmite Agerpres.

Managerul de la spitalul GROAZEI din Ploiesti A DEMISIONAT

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a demisionat, vineri dimineata, in conditiile in care Antena 3 a prezentat in repetate randuri situatia mizerabila in care se afla unitatea pe.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti a demisionat

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a demisionat, in aceasta dimineata, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )