Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ancheta la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un medic a denuntat lipsurile din aceasta unitate.

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un medic a denuntat lipsurile din aceasta unitate.

Ministerul Sanatatii a dispus o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, dupa ce in presa locala a fost publicata o scrisoare a unui medic, ce face referire la neajunsurile din aceasta unitate spitaliceasca. Ca urmare a informatiilor aparute in mass-media cu privire la declaratiile unui medic primar chirurgie generala, astazi, 26 noiembrie 2013, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus demararea unei anchete la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Echipa de control va fi . continuă pe România Liberă

Ancheta la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa marturia SOCANTA a unui medic. Astia te sufoca si umilesc sistematic

UPDATE: O ancheta a fost demarata la Spitalul Judetean Ploiesti, dupa ce un medic a denuntat multiple cazuri de malpraxis in spitalul in care lucreaza. Un medic din Ploiesti denunta multiple cazuri de.

Ancheta la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce un medic s-a plans de dotarile foarte ...

Ministerul Sanatatii a dispus o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, dupa ce in presa locala a fost publicata o scrisoare a unui medic, ce face referire la neajunsurile din aceasta unitate spitaliceasca. Ca urmare a informatiilor aparute in mass-media cu privire la declaratiile unui medic primar chirurgie generala, astazi, 26 noiembrie 2013, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus demararea unei anchete la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Echipa de control va fi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )