Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ancheta la Timisoara: Un tanar a fost batut de mai multi agenti de paza, la un concert

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Timisoara: Un tanar a fost batut de mai multi agenti de paza, la un concert

Politistii din Timisoara s-au sesizat din oficiu si au inceput o ancheta dupa ce in presa locala au aparut imagini cu un tanar batut cu pumnii si picioarele de mai multi agenti de paza, in timpul unui concert desfasurat la sfarsitul saptamanii in oras, agresorii si victima urmand sa fie audiati. continuă pe România Liberă

Un barbat din Timisoara a fost batut crunt de agentii de paza la un concert

Un barbat din Timisoara a fost batut crunt de agentii de paza la un concert in aer liber. Pentru ca era recalcitrant si prea bine dispus, timisoreanul a fost luat pe sus de cei care trebuiau sa asigure ordinea.

Un barbat din Timisoara a fost batut crunt de agentii de paza la un concert. Membrii trupei Cargo: Si familiile noastre au fost agresate

UPDATE: Tudor Gridoras, patronul firmei de paza implicate in scandalul de la concertul din Timisoara, a declarat, la Antena 3, ca agentii care au batut tanarulau fost concediati si vorfi.

UPDATE Franta: Un adolescent tigan din Romania este in coma, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a spart un apartament

Un adolescent tigan din Romania era in coma, marti, in Franta, dupa ce a fost batut de circa zece persoane care il suspectau ca a comis o spargere, o agresiune denuntata cu virulenta de presedintele Francois Hollande, scrie AFP.

VIDEO Pescarul care a filmat moartea celor doi soti a fost batut de supravietuitor

Emanul Anghel, in varsta de 30 de ani, din Craiova, a filmat in urma cu doua zile cum doua persoane s-au inecat in raul Jiu. Pescarcul a fost batut astazi de supravietuitor.

VIDEO Pescarul care a filmat moartea a doi soti fara sa sara in ajutorul lor a fost batut de un supravietuitor

Emanul Anghel, in varsta de 30 de ani, din Craiova, a filmat in urma cu doua zile cum doua persoane s-au inecat in raul Jiu. Pescarcul a fost batut astazi de supravietuitor.

Victor Ponta: Reducerea CAS poate fi sustinuta pentru mai multi ani daca se recupereaza cele 40 miliarde de lei datorate de firmele aflate in insolventa catre ANAF

Premierul Victor Ponta sustine ca exista posibilitatea mentinerii reducerii CAS pentru mai multi ani daca se recupereaza arieratele datorate catre bugetul asigurarilor sociale, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Potrivit premierului, exista o veste buna si una proasta. Cea buna este ca daca vor fi recuperate datoriile catre ANAF ale contribuabililor aflati in insolventa, reducerea CAS va putea fi mentinuta pentru aproximativ 8 ani. Vestea rea este ca exista un blocaj in ceea ce priveste Codul Insolventei, care inca nu este promulgat, mai spune premierul.

Premierul Irakului a concediat mai multi comandanti de rang inalt ai fortelor irakiene de securitate

Premierul irakian, Nouri al-Maliki, a concediat, marti, mai multi comandanti de rang inalt din cadrul fortelor de securitate care au esuat in tentativa de a impiedica ofensiva jihadistilor in tara, relateaza.

Ponta vrea alegeri preliminare in PSD, in cazul in care se inscriu mai multi candidati in cursa pentru prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in situatia in care vor exista mai multi social-democrati care isi vor depune in partid candidatura pentru desemnarea prezidentiabilului PSD, atunci se vor organiza alegeri preliminare, relateaza Mediafax.

Iasi: Mama unui elev de 12 ani sustine ca fiul ei a fost batut de directorul scolii

Mama unui elev de 12 ani de la Scoala Axinte Uricariul din comuna ieseana Scanteia a sesizat politia, reclamand ca fiul sau ar fi fost lovit de mai multe ori cu palma peste fata de catre directorul.

Un politist din Neamt a fost BATUT CRUNT de un campion la box

Un politist din Neamt a fost la un pas de a fi omorat in bataie de un campion la box si prietenii acestuia dupa o noapte de petrecere intr-un bar din Bicaz. Primele indicii arata ca ar fi fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )