Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anchete interne la trei banci din Marea Britanie, in urma scandalului de coruptie FIFA

B1 B1,
Anchete interne la trei banci din Marea Britanie, in urma scandalului de coruptie FIFA

Trei dintre cele mai mari banci din Marea Britanie au anuntat deschiderea unor anchete interne, dupa ce numele lor a aparut in scandalul de coruptie in care este implicata Federatia internationala de Fotbal. continuă pe B1

Marea Britanie va parasi UE daca nu trec reformele primului ministru, spune Philip Hammond

Secretarul de Stat pentru Afacerile Externe si Commonwealth din Marea Britanie, Philip Hammond, considera ca englezii vor opta sa paraseasca Uniunea Europeana daca liderii acesteia nu accepta anumite schimbari si in conditiile in care va avea loc un referendum national in primavara lui 2016 cu privire la ramanerea regatului in Uniune, scrie The Guardian. UPDATE Premierul britanic, David Cameron, le-a cerut partenerilor sai europeni, joi, in etapa de la Paris a turneului sau continental demarat in perspectiva unui referendum asupra mentinerii Regatului Unit in clubul Celor 28, sa fie flexibili si imaginativi pentru a reforma Uniunea Europeana, noteaza AFP.

Statul Islamic se afla la un pas de a controla total Siria. Iordania ar putea urma

Un expert din Marea Britanie sustine ca Statul Islamic se afla la un pas de a controla total Siria, iar urmatoarea tara pe care o vor invada jihadistii ar putea fi Iordania. Avertismentul terifiant vine dupa ce.

Klaus Iohannis, invitat de printul Charles in vizita in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit duminica, la Palatul Cotroceni, pe Alteta sa Regala, printut Charles. La finalul intalnirii, seful statului a primit o invitatie din partea printului Charles de a vizita.

VIDEO Povestea a doua surori romance care au ajuns sa conduca banci din Londra: Aici nu se fac diferente de nationalitate

ROMANIA DIN REGATUL UNIT ep. Dimineata incepe cu o cafea la birou, urmata de teleconferinte cu Singapore si New York. Campania Stirilor PRO TV Romania din Regatul Unit vi-i prezinta pe tinerii care fac cariera in sistemul financiar de la Londra.

Rusia a trimis AVIOANE DE LUPTA impotriva distrugatorului USS Ross din Marea Neagra

Avioane de lupta Su-24, din dotarea Fortelor Navale ale Rusiei, au fost trimise sa opreasca distrugatorul USS Ross sa intre in apele teritoriale ale Rusiei, a declarat o sursa din cadrul fortelor de securitate din Crimeea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )