Libnet.ro
UNICEF

05:30

Statul Islamic se afla la un pas de a controla total Siria. Iordania ar putea urma

B1 B1,
Statul Islamic se afla la un pas de a controla total Siria. Iordania ar putea urma

Un expert din Marea Britanie sustine ca Statul Islamic se afla la un pas de a controla total Siria, iar urmatoarea tara pe care o vor invada jihadistii ar putea fi Iordania. Avertismentul terifiant vine dupa ce. continuă pe B1

Siria: Gruparea Statul Islamic a executat 20 de barbati intr-un teatru din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a impuscat, miercuri, in fata unei multimi adunate in teatrul roman din Palmira, 20 de barbati, scrie Agerpres. Rami Abdel Rahmane, directorul organizatiei.

Statul Islamic a EXECUTAT 2618 de persoane

Militantii din Statul Islamic au executat 464 de persoane in Siria in ultimele 11 luni, de la proclamarea asa-zisului califat islamic, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Crimele au avut loc in.

Statul Islamic ofera 1.500 de dolari bonus pentru tinerii insuratei care maresc califatul

Un luptator sirian din cadrul gruparii Statul Islamic SI), Abu Bilal al-Homsi, s-a casatorit si a petrecut o scurta luna de miere cu sotia sa tunisiana la Raqqa, capitala califatului, departe de linia frontului din Siria, dupa ce a primit o prima de casatorie de 1. 500 de dolari.

Un crestin a decapitat un jihadist din Statul Islamic

Un luptator sirian crestin a decapitat un prizonier, membru al Statului Islamic, ca forma de razbunare pentru toate decapitarile, crucificarile si alte asasinate brutale comise de jihadistii din Statul Islamic.

Statul Islamic revendica atentatele asupra a doua hoteluri din Bagdad

Gruparea Statul Islamic a revendicat atentatele comise asupra a doua hoteluri din Bagdad, in urma carora au murit zece persoane, transmite Reuters. intr-un comunicat, Statul Islamic a spus ca teroristul sinucigas.

Australia: Cel putin 12 femei au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic

Politia australiana a anuntat vineri ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. Autoritatilea lanseaza astfel un apel la femeile care ar fi tentate sa se alature.

Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din orasul libian Sirte

Gruparea Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din orasul libian Sirte, aflat la est de Tripoli, informeaza AFP. Cucerirea aeroportului vine dupa retragerea de joi a combatantilor din cadrul coalitie.

Libia: Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte, oras situat la est de Tripoli, dupa retragerea, joi seara, a combatantilor din cadrul coalitiei de militii Fajr Libya, au anuntat vineri un responsabil si organizatia jihadista, informeaza AFP.

Libia: Gruparea Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte, oras situat la est de Tripoli, dupa retragerea, joi seara, a combatantilor din cadrul coalitiei de militii Fajr Libya, au.

Barack Obama s-a intalnit cu familia lui Steven Sotloff, jurnalistul decapitat de Statul Islamic in septembrie 2014

Presedintele american Barack Obama s-a intalnit joi cu familia jurnalistului americano-israelian Steven Sotloff, decapitat de gruparea Statul Islamic in septembrie 2014, informeaza AFP, citand un anunt al.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )