Libnet.ro
UNICEF

06:00

Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din orasul libian Sirte

B1 B1,
Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din orasul libian Sirte

Gruparea Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din orasul libian Sirte, aflat la est de Tripoli, informeaza AFP. Cucerirea aeroportului vine dupa retragerea de joi a combatantilor din cadrul coalitie. continuă pe B1

Libia: Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte, oras situat la est de Tripoli, dupa retragerea, joi seara, a combatantilor din cadrul coalitiei de militii Fajr Libya, au anuntat vineri un responsabil si organizatia jihadista, informeaza AFP.

Libia: Gruparea Statul Islamic a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a preluat controlul asupra aeroportului din Sirte, oras situat la est de Tripoli, dupa retragerea, joi seara, a combatantilor din cadrul coalitiei de militii Fajr Libya, au.

Statul Islamic revendica atentatele asupra a doua hoteluri din Bagdad

Gruparea Statul Islamic a revendicat atentatele comise asupra a doua hoteluri din Bagdad, in urma carora au murit zece persoane, transmite Reuters. intr-un comunicat, Statul Islamic a spus ca teroristul sinucigas.

Statul Islamic a EXECUTAT 2618 de persoane

Militantii din Statul Islamic au executat 464 de persoane in Siria in ultimele 11 luni, de la proclamarea asa-zisului califat islamic, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Crimele au avut loc in.

Siria: Gruparea Statul Islamic a executat 20 de barbati intr-un teatru din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a impuscat, miercuri, in fata unei multimi adunate in teatrul roman din Palmira, 20 de barbati, scrie Agerpres. Rami Abdel Rahmane, directorul organizatiei.

Gruparea Statul Islamic a EXECUTAT 20 de barbati intr-un teatru roman din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a executat miercuri, in teatrul roman din orasul antic Palmira, 20 de barbati acuzati ca ar fi luptat alaturi de regimul sirian, anunta Observatorul Sirian pentru.

Statul Islamic a executat 20 de barbati in Palmira

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit Mediafax.

Australia: Cel putin 12 femei au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic

Politia australiana a anuntat vineri ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. Autoritatilea lanseaza astfel un apel la femeile care ar fi tentate sa se alature.

Barack Obama s-a intalnit cu familia lui Steven Sotloff, jurnalistul decapitat de Statul Islamic in septembrie 2014

Presedintele american Barack Obama s-a intalnit joi cu familia jurnalistului americano-israelian Steven Sotloff, decapitat de gruparea Statul Islamic in septembrie 2014, informeaza AFP, citand un anunt al.

Statul Islamic ofera 1.500 de dolari bonus pentru tinerii insuratei care maresc califatul

Un luptator sirian din cadrul gruparii Statul Islamic SI), Abu Bilal al-Homsi, s-a casatorit si a petrecut o scurta luna de miere cu sotia sa tunisiana la Raqqa, capitala califatului, departe de linia frontului din Siria, dupa ce a primit o prima de casatorie de 1. 500 de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )