Libnet.ro
UNICEF

06:30

Statul Islamic a executat 20 de barbati in Palmira

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a executat 20 de barbati in Palmira

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati in amfiteatrul roman din Palmira

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Gruparea Statul Islamic a EXECUTAT 20 de barbati intr-un teatru roman din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a executat miercuri, in teatrul roman din orasul antic Palmira, 20 de barbati acuzati ca ar fi luptat alaturi de regimul sirian, anunta Observatorul Sirian pentru.

Siria: Gruparea Statul Islamic a executat 20 de barbati intr-un teatru din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a impuscat, miercuri, in fata unei multimi adunate in teatrul roman din Palmira, 20 de barbati, scrie Agerpres. Rami Abdel Rahmane, directorul organizatiei.

Statul Islamic a executat 217 persoane in ultimele noua zile

Gruparea Statul Islamic a executat cel putin 217 persoane, printre care civili, dupa ce a cucerit in urma cu noua zile o parte a provinciei siriene Homs unde se afla si orasul Palmira, a informat duminica un.

Statul Islamic ofera 1.500 de dolari bonus pentru tinerii insuratei care maresc califatul

Un luptator sirian din cadrul gruparii Statul Islamic SI), Abu Bilal al-Homsi, s-a casatorit si a petrecut o scurta luna de miere cu sotia sa tunisiana la Raqqa, capitala califatului, departe de linia frontului din Siria, dupa ce a primit o prima de casatorie de 1. 500 de dolari.

INFOGRAFIE Statul Islamic a ingenuncheat Siria

Gruparea terorista Statul Islamic controleaza acum intreaga frontiera dintre Siria si Irak. Luptele din ultimele zile le-au adus jihadistilor puterea asupra jumatate din suprafata Siriei.

Sute de persoane executate de Statul Islamic in ultimele noua zile

Gruparea Statul Islamic a executat cel aproape 220 de persoane, inclusiv civili, in ultimele noua zile de cand au inceput ofensiva pentru cucerirea orasului Palmyra, potrivit Observatorului Sirian al Drepturilor Omului OSDO), citat de Le Figaro. O alta sursa media, Sky News, sustine ca aproape 400 de civili au fost ucisi.

Jihadistii din Statul Islamic se plang ca misiunile sinucigase se dau pe pile

In Statul Islamic, toti militantii sunt egali. Doar ca unii sunt mai egali ca altii, scriu jurnalistii Europa Libera, citand scrisoarea deschisa a unui cleric islamist din Daghestan, dezamagit ca jihadistii sauditi isi baga in fata prietenii si rudele pentru misiuni sinucigase, in timp ce altii sunt nevoiti sa astepte cu lunile sansa de a se arunca in aer.

In Statul Islamic se sta la coada pentru a sari in aer. Unii se plang ca misiunile sinucigase se dau pe pile. Povestea tanarului care a incercat sa devina bomba umana in Irak si Siria dar s-a dat batut dupa trei luni

In Statul Islamic toti militantii sunt egali, dar, potrivit unui cleric din Daghestan, unii sunt mai egali decat altii, se scrie pe pagina electronica a Radio Europa Libera. Kamil Abu Sultan ad-Daghestani s-a plans ca militantii sauditi din Irak isi pun prietenii si rudele in fata pentru misiuni sinucigase in Irak, lasand cecenii fara oportunitati de a se arunca in aer, scrie sursa citata.

Palmira, dupa cucerirea de catre Statul Islamic: 400 de civili, majoritatea femei si copii, au fost ucisi

Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili, majoritatea femei si copii, in orasul antic sirian Palmira, pe care l-a ocupat saptamana aceasta, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )