Libnet.ro
UNICEF

08:00

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati in amfiteatrul roman din Palmira

Adevărul Adevărul,
Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati in amfiteatrul roman din Palmira

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). continuă pe Adevărul

Statul Islamic a executat 20 de barbati in Palmira

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit Mediafax.

Gruparea Statul Islamic a EXECUTAT 20 de barbati intr-un teatru roman din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a executat miercuri, in teatrul roman din orasul antic Palmira, 20 de barbati acuzati ca ar fi luptat alaturi de regimul sirian, anunta Observatorul Sirian pentru.

Siria: Gruparea Statul Islamic a executat 20 de barbati intr-un teatru din orasul antic Palmira

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a impuscat, miercuri, in fata unei multimi adunate in teatrul roman din Palmira, 20 de barbati, scrie Agerpres. Rami Abdel Rahmane, directorul organizatiei.

Teroristi moldoveni, adepti ai gruparii Stat Islamic, prinsi la Chisinau

Sapte persoane au fost retinute, miercuri, in Republica Moldova, intrucat sunt suspectate ca voiau sa adere la gruparea terorista Stat Islamic. Este vorba despre doi barbati, doua femei si trei copii, informeaza publika. md.

Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili in orasul Palmira

ACTUALIZARE 18:00 Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili, majoritatea femei si copii, in orasul antic sirian Palmira, pe care l-a ocupat saptamana aceasta, relateaza televiziunea siriana de stat, citata de Sky News. * Statul Islamic preia controlul asupra unui punct de frontiera dintre Irak si Siria * Regimul sirian, pe cale sa se impace cu ideea unei divizari de facto a tarii .

Adepti ai gruparii Stat Islamic, retinuti in Republica Moldova

Mai multi adepti ai gruparii Stat Islamic au fost prinsi in Republica Moldova. Printre ei si o minora. Se pare ca acestia recrutau persoane care sa participe la conflictele armate in care sunt implicati.

Iran: Competitie de caricaturi pentru ironizarea gruparii militare Stat Islamic

Pentru a ironiza gruparea militara Stat Islamic si atrocitatile comise de ea, Iranul a lansat o competitie de caricaturi. Iranul a invitat participanti din intreaga lume, iar organizatorii declara ca, desi au se.

Concurs de caricaturi care ironizeaza atrocitatile comise de gruparea Stat Islamic, organizat in Iran

Iranul a lansat o competitie de caricaturi care sa ironizeze atrocitatile comise de gruparea militara Stat Islamic, relateaza The Independent. Organizatorii au au selectat lucrari care vor fi prezentate la patru.

Cum sprijina SUA lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a asigurat, luni, pe premierul irakian, Haidar al-Abadi, ca SUA sprijina lupta impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI), relateaza Mediafax.

Francezii opteaza pentru o interventie militara in Siria, impotriva gruparii Stat Islamic

Majoritatea francezilor 55%) opteaza pentru o interventie militara a Frantei in Siria impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI), potrivit unui sondaj al BVA pentru Orange si iTELE publicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )