Libnet.ro
UNICEF

10:30

Teroristi moldoveni, adepti ai gruparii Stat Islamic, prinsi la Chisinau

România Liberă România Liberă,
Teroristi moldoveni, adepti ai gruparii Stat Islamic, prinsi la Chisinau

Sapte persoane au fost retinute, miercuri, in Republica Moldova, intrucat sunt suspectate ca voiau sa adere la gruparea terorista Stat Islamic. Este vorba despre doi barbati, doua femei si trei copii, informeaza publika. md. continuă pe România Liberă

Adepti ai gruparii Stat Islamic, retinuti in Republica Moldova

Mai multi adepti ai gruparii Stat Islamic au fost prinsi in Republica Moldova. Printre ei si o minora. Se pare ca acestia recrutau persoane care sa participe la conflictele armate in care sunt implicati.

Francezii opteaza pentru o interventie militara in Siria, impotriva gruparii Stat Islamic

Majoritatea francezilor 55%) opteaza pentru o interventie militara a Frantei in Siria impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI), potrivit unui sondaj al BVA pentru Orange si iTELE publicat.

Teroristi din grupul Stat Islamic au executat 20 de barbati in amfiteatrul roman din Palmira

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au executat 20 de barbati, miercuri, in fostul amfiteatru roman din orasul sirian Palmira, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Iran: Competitie de caricaturi pentru ironizarea gruparii militare Stat Islamic

Pentru a ironiza gruparea militara Stat Islamic si atrocitatile comise de ea, Iranul a lansat o competitie de caricaturi. Iranul a invitat participanti din intreaga lume, iar organizatorii declara ca, desi au se.

Cum sprijina SUA lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a asigurat, luni, pe premierul irakian, Haidar al-Abadi, ca SUA sprijina lupta impotriva retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI), relateaza Mediafax.

Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili in orasul Palmira

ACTUALIZARE 18:00 Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili, majoritatea femei si copii, in orasul antic sirian Palmira, pe care l-a ocupat saptamana aceasta, relateaza televiziunea siriana de stat, citata de Sky News. * Statul Islamic preia controlul asupra unui punct de frontiera dintre Irak si Siria * Regimul sirian, pe cale sa se impace cu ideea unei divizari de facto a tarii .

Concurs de caricaturi care ironizeaza atrocitatile comise de gruparea Stat Islamic, organizat in Iran

Iranul a lansat o competitie de caricaturi care sa ironizeze atrocitatile comise de gruparea militara Stat Islamic, relateaza The Independent. Organizatorii au au selectat lucrari care vor fi prezentate la patru.

Adepti ai Statului Islamic, arestati in Republica Moldova

Mai multe persoane suspectate de legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic au fost arestate azi in Republica Moldova. Autoritatile de peste Prut au descins ieri la o adresa unde au indicii ca se ascund.

Stat Islamic ar putea comite un atac cu BOMBA CHIMICA, in Marea Britanie

Londra se confrunta cu o amenintare tot mai mare in legatura cu un atac cu arme chimice din partea extremistilor britanici dupa ce un sfert din bombele lasate in Irak de Statul Islamic in zonele pe care le-a controlat contineau clor, au avertizat expertii, citati de Daily Mirror, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )