Libnet.ro
UNICEF

06:00

Andreea Balan, veste magnifica. S-a impacat dupa mult timp

Playtech Playtech,
Andreea Balan, veste magnifica. S-a impacat dupa mult timp

Veste buna despre Andreea Balan. Cantareata s-a impacat cu tatal ei. Sandel Balan a lasat deoparte neintelegerile din trecut, iar acum este alaturi 100% de Andreea, mai ales ca este o perioada foarte grea pentru ea. Artista se afla in plin proces de divort cu tatal celor doua fiice ale sale, George Burcea. Andreea Balan . continuă pe Playtech

Dezvaluirea care o va scoate din minti pe Andreea Balan. Amanta lui Keo era minora

Actuala sotie a lui Keo, Misty, a facut declaratii despre inceputurile relatiei lor. Cei doi s-au cunoscut in circumstante blamate de multi. El era impreuna cu celebra Andreea Balan, iar ea avea si ea pe cineva, insa pasiunea a fost la cote foarte inalte. Mai mult, Misty a recunoscut ca era si minora. Cum a .

Andreea Tonciu, veste uriasa pentru fanii sai. Anuntul surpriza pe care l-a facut

Andreea Tonciu este casatorita cu Daniel Niculescu si au impreuna o fetita. Dupa declaratiile acesteia este posibil ca familia sa se mareasca dupa pandemie, deoarece chiar ea marturiseste ca ar avea si unele simptome. Anuntul facut de catre Andreea Tonciu catre fanii sai Andreea si sotul acesteia au hotarat ca a venit timpul pentru cel .

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a facut pentru Andreea Balan. Nici ea nu se astepta la asa ceva!

Surpriza totala in casnicia lui Andreea Balan cu George Burcea. La 6 luni de cand a parasit caminul conjugal, carismaticul actor a inceput sa poarte verigheta. Dovada sta poza pe care acesta a postat-o astazi pe conturile de socializare. Nu au divortat inca, dar Andreea a fost fotografiata cu un alt barbat Fanii Andreei Balan .

Incendiar! George Burcea si-a pus verigheta pe deget, desi Andreea Balan s-a afisat cu un alt barbat (GALERIE FOTO)

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea a fost anuntat in prima parte a acestui an, dar este inca unul dintre subiectele fierbinti din showbiz. Artista si actorul au decis sa isi spuna marele.

Care este relatia reala dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint. Amandurora le convine aceasta situatie

Andreea Balan a fost surprinsa, acum trei saptamani, pe litoral alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau informat zvonurile potrivit carora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )