Libnet.ro
UNICEF

05:45

Andreea Marin, chinuita de boala! A povestit totul la TV

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, chinuita de boala! A povestit totul la TV

Andreea Marin are necazuri cu vremea schimbatoare. Asta nu a impiedicat-o insa sa vina la TV si sa vorbeasca despre experientele ei. Am o gripa nu atat de placuta. Eu sunt energie. continuă pe Antena3

Andreea Marin a confirmat relatia cu noul iubit: Da, sunt linistita si fericita. Acum iubesc matur

Andreea Marin a confirmat relatia cu noul iubit. Invitata in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars, vedeta a povestit despre noua ei relatie, fiind foarte fericita. iti.

Andreea Marin, prima reactie dupa ce a fost fotografiata cu noul iubit: Nu e nimic duplicitar in a decide ca...

Andreea Marin a avut o prima reactie, pe Instagram, dupa ce a fost fotografiata in compania luiAdrian Brancoveanu, un diplomat roman in varsta de 32 de ani, cu care vedeta de.

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu, crize de nervi in emisiune: Ar trebui sa ma respectati!; Andreea Marin a explicat de ce publica rar poze cu fiica ei; Simona Gherghe si-a anuntat intoarcerea la Acces Direct

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mana medicilor. Obosesc foarte repede. Anca Pandrea are din nou probleme de sanatate, asta dupa ce, in urma cu aproximativ doi ani, era internata de urgenta, dupa ce s-a simtit. Printul Harry si iubita, primul sarut in public! Sunt impreuna inca din iulie 2016, dar au fost foarte discreti sa nu se afiseze. Dupa ce, in urma cu o saptamana au s-au dus la jocurile Invictus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )