Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andreea Marin, criticata de Botezatu dupa ce a aparut imbracata in mireasa la premiile muzicale de la Sibiu

B1 B1,
Andreea Marin, criticata de Botezatu dupa ce a aparut imbracata in mireasa la premiile muzicale de la Sibiu

Andreea Marin a fost criticata de Catalin Boteazu dupa ce aparut in rochie de mireasa la premiile muzicale de la Sibiu, relateaza Wowbiz. Proaspat divortata, Andreea Marin a fost aspru criticata ca a. continuă pe B1

Andreea Marin, aparitie socanta la Media Music Awards 2013: Vedeta a venit imbracata aproape ca o mireasa (FOTO)

Andreea Marin a socat audienta cu vestimentatia pe care a ales-o pentru gala Media Music Awards, desfasurata joi seara la Sibiu. Vedeta a ales sa imbrace o rochie din dantela fina, de culoare alba,.

Ce faceau Banica si Lavinia cand Andreea Marin purta celebra rochie de mireasa Pronovias

In timp ce Andreea Marin facea baie de multime la Media Music Awards purtand deja celebra rochie de mireasa Pronovias, Stefan Banica se afla cu Lavinia Pirva intr-un club bucurestean, paziti de bodyguarzi, la concertul lui Cristi Minculescu.

Ce rochie va purta Andreea Marin la Media Music Awards

Andreea Marin va purta in aceasta seara, pe Green Carpet, la Media Music Awards, o rochie Pronovias alba, din dantela fina, o reinterpretare a unei celebre rochii de mireasa.

Noua escrocherie a detinutilor: Metoda Premii de la Andreea Marin

Dupa ce metoda Accidentul a fost deconspirata, detinutii din penitenciare au gasit o alta prin care sa insele lumea. Metoda Premii de la Andreea Marin este noua escrocherie a detinutilor,.

Razboiul dintre Andreea Marin si Stefan Banica ia amploare: Zana il ataca pe artist ca este un tata neglijent (VIDEO)

Razboiul dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. ia amploare. Dupa ce Zana l-a acuzat pe cantaret ca este un tata neglijent, a urmat si replica lui Banica: Fac tot ce pot ca sa fiu un tata bun pentru.

De cine are grija Andreea Marin noaptea

Andreea Marin are grija in fiecare noapte de linistea a trei fetite. Astfel ii place vedetei sa spuna atunci cand vine vorba de cele trei suflete din casa ei din Pipera: fetita ei, Violeta, dar si cele doua animale de companie pe care le-a adoptat recent, o catelusa si o pisica.

Stefan Banica, despre Andreea Marin: Pozitia de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea (VIDEO)

Pozitia de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea- sunt alte comentarii facute de Stefan Banica la adresa fostei sale sotii Andreea Marin. Artistul nu a uitat sa spuna cine sufera de.

Banica, despre Andreea Marin: Tragicomedie ieftina

Stefan Banica nu a suportat aluziile Andreei Marin vizavi de comportamentul sau violent din timpul casniciei si a rabufnit in cadrul unui interviu acordat lui Maruta sustinand ca ce face fosta lui sotie este o tragicomedie ieftina.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )