Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Paul: PNL cere demisia ministrului Teodorovici pentru haosul fiscal indus privind impozitarea bacsisului

B1 B1,
Andreea Paul: PNL cere demisia ministrului Teodorovici pentru haosul fiscal indus privind impozitarea bacsisului

Prim-vicepresedintele liberal Andreea Paul, a anuntat ca PNL cere demisia ministrul Finantelor pentru haosul fiscal indus in ceea ce priveste impozitarea bacsisului, scrie Agerpres. Parlamentul Romaniei. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este inadmisibil ca un ministru al Justitiei sa ameninte opozitia pentru ca isi exprima opinia (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru amenintarile pe care acestea le-a facut catre liberali. Eu ii cer demisia lui Cazanciuc pentru ca este.

PNL cere demisia lui Victor Ponta. Gorghiu: Vom boicota orice discutii cu acest premier. Sunt curioasa daca va avea obraznicia sa vina la sedinta CSAT

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cerut astazi demisia premierului Victor Ponta si au subliniat ca liberalii vor boicota orice discutii care il vor implica pe liderul PSD, in contextul in care Ponta a anuntat duminica dimineata ca refuza sa demisioneze din fruntea Guvernului.

Joi va avea loc in Bucuresti un protest prin care se cere demisia lui Victor Ponta

Pe Facebook se pregateste un protest intitulat Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta - demisia care urmeaza sa aiba loc joi de la ora 19.

in PSD se cere demiterea ministrului Justitiei

In PSD se discuta tot mai des despre demiterea ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc. Mai multi parlamentari social-democrati i-au cerut premierului Victor Ponta sa-l schimbe din fuctie pe seful de la.

Francois Saint-Paul: Ambasada Frantei isi reafirma atasamentul pentru respectarea statului de drept in Romania

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul, a declarat, miercuri, ca Franta isi reafirma atasamentul pentru respectarea statului de drept in Romania, adaugand ca in contextul actual, Bucurestiul.

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat.

Guvernul cere Parlamentului European aprobarea pentru a acorda un ajutor Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor

Guvernul a cerut acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino, a anuntat premierul Victor Ponta, adaugand ca elaborarea unui plan pentru ca institutul sa nu mai acumuleze.

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )