Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Antena3 Antena3,
Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat. continuă pe Antena3

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment.

Guvernul, la un pas de a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru sterge datoriile Institutului Cantacuzino, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment.

Guvernul cere Parlamentului European aprobarea pentru a acorda un ajutor Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor

Guvernul a cerut acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino, a anuntat premierul Victor Ponta, adaugand ca elaborarea unui plan pentru ca institutul sa nu mai acumuleze.

Seful Comisiei Europene il acuza pe premierul Greciei ca a mintit Parlamentul in privinta negocierilor cu creditorii internationali

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, il acuza pe premierul grec Alexis Tsipras ca a mintit Parlamentul in privinta negocierilor cu creditorii internationali, prezentand parlamentarilor o versiune.

Andreea Paul: PNL cere demisia ministrului Teodorovici pentru haosul fiscal indus privind impozitarea bacsisului

Prim-vicepresedintele liberal Andreea Paul, a anuntat ca PNL cere demisia ministrul Finantelor pentru haosul fiscal indus in ceea ce priveste impozitarea bacsisului, scrie Agerpres. Parlamentul Romaniei.

Alerta falsa cu bomba in apropierea sediului Consiliului European si a Comisiei Europene

Traficul intre Bruxelles-Nord si Bruxelles-Schuman a fost intrerupt pentru scurt timp, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba in Cartierul european din capitala Belgiei, potrivit Le Figaro.

Medalie de aur la Europene pentru echipa feminina de spada a Romaniei

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Branza, Simona Pop, Simona Gherman si Loredana Dinu, a cucerit, marti, medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Montreux Elvetia),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )