Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guvernul, la un pas de a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

România Liberă România Liberă,
Guvernul, la un pas de a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru sterge datoriile Institutului Cantacuzino, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment. continuă pe România Liberă

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat.

Guvernul cere acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment.

Guvernul cere Parlamentului European aprobarea pentru a acorda un ajutor Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor

Guvernul a cerut acordul Comisiei Europene pentru a sterge datoriile Institutului Cantacuzino, a anuntat premierul Victor Ponta, adaugand ca elaborarea unui plan pentru ca institutul sa nu mai acumuleze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )