Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv: Decizia iCCJ este definitiva

B1 B1,
Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv: Decizia iCCJ este definitiva

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv. Decizia magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. Instanta suprema a respins, miercuri, contestatia celor doi fata. continuă pe B1

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv, decizia este definitiva

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc, si Paltin Sturdza, beneficiarul celor peste 43. 000 de hectare padure care ar fi fost retrocedate ilegal, raman in arest, a decis, miercuri, instanta suprema, care a respins contestatia celor doi fata de masura preventiva, informeaza Mediafax. Hotararea instantei supreme este definitiva.

Dosarul Retrocedarilor. Andrei Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva

Andrei Hrebenciuc va ramane in continuare in arest preventiv, asta dupa ce Curtea Suprema a respins definitiv, miercuri, recursul formulat de fiul fostului vicepresedinte al Camerei Viorel Hrebenciuc. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Gheorghe-Paltin Sturdza.

Dosarul Retrocedarilor. Andrei Hrebenciuc afla miercuri daca va ramane in arest preventiv

Curtea Suprema urmeaza sa stabileasca, miercuri, daca Andrei Hrebenciuc va ramane in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de astazi a magistratilor va fi definitiva.

Andrei Hrebenciuc ramane in arest preventiv: Decizia iCCJ este definitiva

Andrei Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Decizia magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. Fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc a contestat marti decizia de arest preventiv.

Magistratii motiveaza arestarea lui Andrei Hrebenciuc si a lui Paltin Sturza: Faptele lor afectau buna functionare a statului

In motivarea deciziei de arestare a lui Andrei Hrebenciuc si a lui Gheorghe Paltin Sturdza, judecatorul de drepturi si libertati de la ICCJ a aratat ca, prin faptele lor, cei doi afectau buna functionare a institutiilor statului, contribuind la disolutia autoritatii.

Traficantii de etnobotanice din Alba si Cluj raman in arest preventiv. Un singur inculpat ar putea fi eliberat

Magistratii de la Tribunalul Alba au admis marti, 28 octombrie 2014, solicitarea procurorilor DIICOT cu privire la prelungirea masurii arestarii preventive cu privire la gruparea de traficanti de etnobotanice si cannabis destructurata la inceputul lunii octombrie. Pentru un singur inculpat s-a dispus cercetarea sub control judiciar.

Andrei Hrebenciuc RAMANE iN AREST. Decizia este definitiva

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc, si Paltin Sturdza, beneficiarul celor peste 43. 000 de hectare padure care ar fi fost retrocedate ilegal, raman in arest, a decis, miercuri, instanta.

VIDEO. UPDATE. Andrei Hrebenciuc ramane in arest, dupa ce ICCJ a respins contestatia lui

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorele Hrebenciuc, a contestat, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia magistratilor de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

Magistratii iCCJ dezbat contestatia depusa de Andrei Hrebenciuc (VIDEO)

Emotii pentru Andrei Hrebenciuc. Fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc afla miercuri daca ramane in arest timp de 30 de zile. Andrei Hrebenciuc a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia.

VIDEO. Judecatorii ICCJ au ramas iN PRONUNTARE fata de contestatia lui Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorele Hrebenciuc, a contestat, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia magistratilor de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )