Libnet.ro
UNICEF

05:00

Andrei Placinta, condamnat definitiv 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Hotnews Hotnews,
 Andrei Placinta, condamnat definitiv 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ca in anul 2010 si-ar fi batut prietena si a trecut cu masina peste un barbat. Instanta suprema i-a respins luni recursul lui Placinta si a mentinut decizia de condamnare data in martie 2013 de Curtea de Apel Bucuresti, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Sentinta este definitiva, iar Andrei Placinta va fi incarcerat. continuă pe Hotnews

Andrei Placinta, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ca in anul 2010 si-ar fi batut prietena si a trecut cu masina peste un barbat. Instanta suprema i-a respins luni recursul lui Placinta si a mentinut decizia de condamnare data in martie 2013 de Curtea de Apel Bucuresti, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Sentinta este definitiva, iar Andrei Placinta va fi incarcerat.

Andrei Placinta, condamnat DEFINITIV la patru ani si sase luni de inchisoare.

Andrei Placinta a fost condamnat la inchisoare. Decizia este definitiva. Pedeapsa este de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare dupa ce Curtea Suprema i-a respins recursul. Magistratii Instantei Supreme au judecat luni recursul formulat de fiul fostei senatoare Sorina Placinta, Andrei Placinta, la decizia prin care a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare. Citeste si: Andrei Placinta, recurs la ICCJ la decizia de condamnare La 23 septembrie, ICCJ a .

Andrei Placinta, condamnat la patru ani de inchisoare.

Andrei Placinta a fost condamnat la inchisoare.

Andrei Placinta, condamnat pentru tentativa de omor. Va face 4 ani si jumatate de inchisoare

Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei, a fost condamnat, luni, pentru tentativa de omor. Curtea Suprema a respins recursul acestuia. Andrei Placinta va face 4 ani si jumatate de inchisoare. Acesta a declar.

Andrei Placinta, condamnat pentru tentativa de omor

Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei, a fost condamnat, azi, pentru tentativa de omor, la patru ani si sase luni de inchisoare, conform surselor de presa.

Andrei Placinta la rascruce. Magistratii Curtii Supreme urmeaza sa decida daca il condamna definitiv pe fiul fostei senatoare sau il rejudeca

Judecatorii Curtii Supreme urmeaza sa decida daca vor da o sentinta definitiva in dosarul in care Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, este judecat pentru tentativa de omor si ultraj, asa cum procurorii au cerut, sau daca vor trimite cauza la Curtea de Apel, asa cum invinuitul i-a rugat pe magistrati. Andrei Placinta a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare in acest dosar si a facut recurs.

Andrei Placinta, recurs la ICCJ la decizia de condamnare.

Magistratii Instantei Supreme judeca luni recursul formulat de fiul fostei senatoare Sorina Placinta, Andrei Placinta, la decizia prin care a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare. La 23 septembrie, ICCJ a amanat judecarea recursului din lipsa de procedura. Citeste si: Placinta JR. , CONDAMNAT la 4 ani si jumatate de inchisoare cu EXECUTARE Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani si sase .

Andrei Placinta a fost condamnat la inchisoare: Decizia este definitiva

Andrei Placinta, fiul senatoarei Placinta, a fost condamnat la inchisoare, relateaza B1 TV. Acesta a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare dupa ce Curtea Suprema i-a respins.

Andrei Placinta: Am reactionat ca un animal

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare in dosarul tentativei de omor in care invinuit este fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei Placinta.

Andrei Placinta: Am reactionat ca un animal!

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare in dosarul tentativei de omor in care invinuit este fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei Placinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )