Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andrei Plesu, despre atentatul din Franta: Un gest absolut incalificabil, dar libertatea de expresie nu inseamna sa-ti bati joc de altii

B1 B1,
Andrei Plesu, despre atentatul din Franta: Un gest absolut incalificabil, dar libertatea de expresie nu inseamna sa-ti bati joc de altii

Andrei Plesu, fost ministru de Externe, este de parere ca atacul terorist de la sediul revisteiCharlie Hebdo le va da apa la moara celor care vorbesc despre marele pericol al migratiei si al. continuă pe B1

Andrei Plesu, la RFI: Atacul de la Paris este un gest absolut incalificabil, cu efecte negative in toate directiile

Scriitorul Andrei Plesu, fost ministru de Externe, spune la RFI ca atacul terorist de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo le va da apa la moara celor care vorbesc despre marele pericol al migratiei si al multiculturalismului, dar si celor care cunosc superficial Islamul. Andrei Plesu mai crede ca sunt lucruri de care e bine sa nu te atingi cu atata nonsalanta.

Presedintele PE, despre atentatul din Franta: Suntem profund socati de aceasta crima atroce care este un afront adus societatii civilizate (VIDEO)

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a transmis un mesaj de condoleanta pentru familiile victimelor atacului terorist din Paris la publicatia satirica Charlie Hebdo. Suntem profund socati de.

Vulpescu, despre atentatul din Franta: Motivatia religioasa este de neacceptat. Religiile nu pot motiva violenta

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a scris pe pagina sa de Facebook, in contextul atentatului din Franta, ca motivatia religioasa a acestui act oribil si crud este de neacceptat si ca religiile trebuie sa fie parte a solutiilor, nu sa genereze noi probleme.

Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

In atentatul terorist de la sediul ziarului Charlie Hebdo au murit si doi politisti. Unul dintre ei se numea Ahmed si avea 42 de ani, potrivit Le Figaro. El a fost ucis cu un glont tras in cap de unul dintre teroristii care strigau Allah Akbar si care, potrivit unui martor, s-a revendicat ca fiind membri Al Qaida.

Ministerul pentru Societatea Informationala cauta solutii pentru buna functionare a institutiilor de securitate dupa atentatul din Franta

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) cauta solutii pentru o mai buna desfasurare a activitatii insitutiilor din domeniul securitatii nationale. MSIa convocat, joi, un grup de lucru in.

Ponta, despre atentatul din Franta: Sunt profund socat

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care arata ca este profund socat de atentatul de la Paris si transmite condoleante pentru familiile victimelor si poporul francez. Ponta a postat un astfel de mesaj si pe Twitter, dar in limba franceza.

ONG-uri: Autoritatile romane folosesc atentatul din Franta pentru a restrange drepturile fundamentale

Atentat terorist in Franta. Mai multe ONG-uri sustin ca autoritatile romane folosesc atentatul din Franta pentru a restrange drepturile fundamentale, in contextul convocarii unei sedinte interministeriale ce are pe ordinea de zi si un pachet de masuri de supraveghere generalizata care incalca drepturile omului.

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa .

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera , in editia online.

Andrei Plesu: Atacul de la Paris este un gest absolut incalificabil, cu efecte negative in toate directiile

Andrei Plesu, fost ministru de Externe, este de parere ca atacul terorist de la sediul revistei Charlie Hebdo le va da apa la moara celor care vorbesc despre marele pericol al migratiei si al multiculturalismului, dar si celor care cunosc superficial Islamul. Andrei Plesu a fost intrebat, la RFI, ce impact crede ca va avea atacul terorist de miercuri de la Paris asupra civilizatiei occidentale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )