Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

B1 B1,
Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa . continuă pe B1

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul terorist din Franta

Atentat terorist in Franta. Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa atentatul islamist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza AFP.

REUNIUNE a tuturor ministrilor de Interne din UE duminica, la Paris

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa.

Ministrii de Interne din UE - reuniune de criza, duminica, la Paris

Ministrii de Interne ai statelor membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa atentatul islamist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Solidaritate. Peste 30.000 de oameni s-au adunat la Paris, dupa atacul de la publicatia Charlie Hebdo

Update 20. 50- Numarul celor care s-au adunat, miercuri seara, in Piata Republicii din Paris, in semn de solidaritate dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, a crescut la 30. 000 de oameni.

O masina a explodat langa o sinagoga din apropiere de Paris

Omasina a explodat langa o sinagoga din apropiere de Paris, informeaza Bloomberg TV. Incidentul vine la cateva ore dupa atacul armat de la redactia revistei satirice Charlie Hebdo, in care au murit 12.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )