Libnet.ro
UNICEF

17:00

REUNIUNE a tuturor ministrilor de Interne din UE duminica, la Paris

Antena3 Antena3,
REUNIUNE a tuturor ministrilor de Interne din UE duminica, la Paris

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa. continuă pe Antena3

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa .

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul terorist din Franta

Atentat terorist in Franta. Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa atentatul islamist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Ministrii de Interne din UE - reuniune de criza, duminica, la Paris

Ministrii de Interne ai statelor membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa atentatul islamist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )