Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angajatii din UE, cu 0,2% mai multi in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii din UE, cu 0,2% mai multi in primul trimestru

Numarul angajatilor a crescut cu 0,2% in Uniunea Europeana UE28) si cu 0,1% in zona euro EA18) in primul trimestru din acest an T1 2014), comparativ cu precedentele trei luni T4 2013), potrivit datelor preliminare prezentate astazi de Oficiul de Statistica al UE Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Valentin Lazea, BNR: Romanii din Germania si SUA trimit mai multi bani acasa decat cei din Spania. Cei din Italia trimit cel mai mult

Romanii care lucreaza in Germania si Statele Unite ale Americii SUA) au trimis anul trecut mai multi bani in tara decat cei din Spania, unde sunt mai multi, insa mai slab calificati si mai prost platiti, pe primul loc mentinandu-se muncitorii din Italia, a declarat Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Gigi Becali face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber

Cine credea ca a apus Steaua norocului pentru Gigi Becali, odata ce a fost inchis, s-a inselat. Afacerile-i merg struna. Milionarul face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber. Numai ech.

impuscaturi intr-un liceu din SUA. Autorul atacului a fost ucis, mai multi elevi sunt raniti

Mai multi elevi au fost raniti, marti, dupa ce un individ a deschis focul intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon), informeaza CNN. Potrivit CNN, focurile de arma au fost auzite in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )