Libnet.ro
UNICEF

19:30

Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august

Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi vineri avansul de 40% din salariul pe august.

Angajatii companiei Oltchim vor primi vineri avansul reprezentand 40% din salariul pe luna august, a anuntat joi ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, citat de Agerpres. Vineri se vor acorda avansurile de 40% din salariile angajatilor de la Oltchim pentru luna august, o luna in care nu s-a muncit decat pana in 23, pentru ca din 23 combinatul s-a oprit. In ceea ce priveste asigurarea capitalului de lucru si a fluxului de productie sunt doua discutii - o notificare a .

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim primesc vineri un avans de 40% din salariul pe luna august

Muncitorii de la combinatul Oltchim primesc vineri avansul, reprezentand 40% din salariul pe luna august, potrivit ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Pop, noteaza Hotnews. Vineri se vor acorda avansurile.

Liderul sindical de la Oltchim: Angajatii au renuntat la proteste, din 5 octombrie vor primi avansul pe august

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, transmite Mediafax.

Cernev: Angajatii Oltchim au RENUNTAT la proteste, iar din 5 octombrie vor primi avansul pe ...

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, scrie Mediafax. Am renuntat la proteste, nu cred ca noua conducere ar fi putut lucra cu 500-600 de oameni la geam si sa se poata concentra asupra problemelor pe care le are de rezolvat. Mihai Balan, noul .

Angajatii de la Oltchim au renuntat la proteste: Oamenii vor primi salariile restante in luna octombrie

Noul director al Oltchim, Mihai Balan a fost primit cum se cuvine, astfel ca angajatii combinatului au renuntat la proteste. Liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, a anuntat ca incepand cu 5.

Ponta: Situatii precum Oltchim vor mai fi daca justitia nu reactioneaza.

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi doreste ca justitia sa isi faca datoria in ceea ce priveste plangerea penala formulata de Guvern la adresa lui Dan Diaconescu in cazul Oltchim, aratand ca infractiuni precum cele acuzate se vor repeta daca nu va exista niciun fel de reactie a justitiei, potrivit Mediafax. Astazi s-a facut plangerea penala pentru cei care au comis infractiuni de fals in documente publice si inselaciune. Dincolo de incalcarea legilor, este o sfidare si o bataie de joc la .

Efectele nedorite care vor schimba planurile soferilor din Romania. Ce se va intampla cu taxa auto din 2013

Ziua de 1 Octombrie a adus vesti proaste pentru romani. Nu numai ca se vor mari preturile carburantilor, tigarilor sau alcoolului, dar vor creste si tarifele pentru taxa auto. Valoarea in lei a taxei auto se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )