Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liviu Pop: Angajatii Oltchim primesc vineri un avans de 40% din salariul pe luna august

B1 B1,
Liviu Pop: Angajatii Oltchim primesc vineri un avans de 40% din salariul pe luna august

Muncitorii de la combinatul Oltchim primesc vineri avansul, reprezentand 40% din salariul pe luna august, potrivit ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Pop, noteaza Hotnews. Vineri se vor acorda avansurile. continuă pe B1

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi vineri avansul de 40% din salariul pe august.

Angajatii companiei Oltchim vor primi vineri avansul reprezentand 40% din salariul pe luna august, a anuntat joi ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, citat de Agerpres. Vineri se vor acorda avansurile de 40% din salariile angajatilor de la Oltchim pentru luna august, o luna in care nu s-a muncit decat pana in 23, pentru ca din 23 combinatul s-a oprit. In ceea ce priveste asigurarea capitalului de lucru si a fluxului de productie sunt doua discutii - o notificare a .

Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august

Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa.

Cernev: Angajatii Oltchim au RENUNTAT la proteste, iar din 5 octombrie vor primi avansul pe ...

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au renuntat la proteste, a anuntat, miercuri, liderul interimar al Sindicatului Liber, Corneliu Cernev, care a precizat ca, incepand cu 5 octombrie, oamenii vor primi avansul pe luna august, iar pana in 17 octombrie se vor acorda toate salariile la zi, scrie Mediafax. Am renuntat la proteste, nu cred ca noua conducere ar fi putut lucra cu 500-600 de oameni la geam si sa se poata concentra asupra problemelor pe care le are de rezolvat. Mihai Balan, noul .

Participantii la protestul Cartel Alfa de la Galati au cerut DEMISIA lui Liviu Pop si ...

Aproximativ 200 de persoane au participat, joi, la Galati, la un protest organizat de Cartel Alfa in fata sediului Prefecturii, cerand demisia ministrului delegat pentru dialog social Liviu Pop si interventia Guvernului pentru ca ArcelorMittal Galati sa nu inchida furnalele, scrie Mediafax. In timpul actiunii, care s-a desfasurat fara incidente de la ora 15:00 si pana la ora 17:00, liderul local al Cartel Alfa, Romica Garneata, a cerut demisia ministrului delegat pentru dialog social Liviu .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )