Libnet.ro
UNICEF

14:00

Angajatii Statiunii Pomicole din Cluj protesteaza. Scrisoare deschisa catre Ponta: Cum ar fi sa mearga careva la munca si sa nu fie platit 18 luni?

Adevărul Adevărul,
Angajatii Statiunii Pomicole din Cluj protesteaza. Scrisoare deschisa catre Ponta: Cum ar fi sa mearga careva la munca si sa nu fie platit 18 luni?

Angajatii Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultura SCDP) din Cluj protesteaza miercuri, 28 ianuarie, fiindca nu si-au primit salariile de 18 luni. Oamenii spun ca institutia se afla intr-un blocaj total si vor trimite o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Povestea tanarului care a fentat securitatea aeroportului din Cluj

In ziarele de miercuri, citim un interviu cu Kelemen Hunor, aflam cine este tanarul care a fentat securitatea aeroportului din Cluj, care sunt firmele care vor construi 52 de kilometri de autostrada intre Campia Turzii si Targu Mures, dar si care au fost casele presedintilor din Romania din 1996 pana in prezent.

Cand iubirea prinde aripi. Un tanar amorezat din Cluj a vrut sa zboare la Londra FARA bilet de avion. Cum s-a terminat povestea incredibila

Zicala cu iubirea poti muta muntii din loc s-a adeverit pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Dorul de femeia iubita a impins un tanar sa-si depaseasca toate limitele si sa traiasca o aventura ca-n filme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )