Libnet.ro
UNICEF

17:00

Angela Merkel, AMENINTATA de teroristii din Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel, AMENINTATA de teroristii din Stat Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic profereaza amenintari la adresa cancelarului Angela Merkel, in prima sa inregistrare video in limba germana. Filmarea pare sa se incheie cu executia a doi barbati necunoscuti intre ruinele Palmirei. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, amenintata de membrii Stat Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) profereaza amenintari la adresa cancelarului Angela Merkel, in prima sa inregistrare video in limba germana, care pare sa se incheie cu executia a doi barbati.

Statul Islamic a publicat pe internet o noua inregistrare video: Jihadistii o ameninta pe Angela Merkel, indeamna la atacuri impotriva Germaniei si par sa execute doi barbati

Gruparea Statul Islamic SI) a publicat pe internet o prima inregistrare video in care militantii o ameninta in mod direct pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, informeaza Deutsche Welle. inregistrarea pare.

Administratia de la Washington: in ciuda raidurilor aeriene, gruparea Stat Islamic ramane la fel de puternica

Administratia de la Washington sustine ca, in ciuda raidurilor aeriene efectuate in ultimele luni de coalitia internationala condusa de SUA, gruparea terorista Stat Islamic a ramas la fel de puternica,.

Noul premier de la Chisinau, Valeriu Strelet, felicitat de Angela Merkel: Va puteti baza pe sprijinul ferm al Guvernului Federal

Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis un mesaj de felicitare noului premier de la Chisinau, Valeriu Strelet, dand totodata asigurari ca tara sa va continua sa sprijine Republica Moldova pentru a depasi.

Turcia va intensifica operatiunile militare impotriva membrilor din Siria ai retelei Stat Islamic

Guvernul de la Ankara intentioneaza sa lanseze o operatiune de amploare impotriva retelei teroriste Stat Islamic, in nordul Siriei, informeaza Mediafax. Turcia va lansa curand o ofensiva de amploare.

Zece militari ucisi in confruntarile cu teroristii din Mali

Zece militari din Mali au fost omorati, luni, in confruntari cu grupuri teroriste produse in nordul tarii, unde islamistii raman activi in pofida prezentei militare nationala si straina, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )