Libnet.ro
UNICEF

16:00

Angela Merkel, convorbire telefonica cu Iohannis: Colaborarea intre Bucuresti si Chisinau, foarte importanta pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel, convorbire telefonica cu Iohannis: Colaborarea intre Bucuresti si Chisinau, foarte importanta pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, in convorbirea telefonica pe care a avut-o marti cu Klaus Iohannis, drept foarte importanta colaborarea intre Bucuresti si Chisinau pentru sustinerea parcursului european al Republicii Moldova. continuă pe Hotnews

Angela Merkel l-a felicitat pe Klaus Iohannis: Vom sprijini Romania cu sfaturi si fapte

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale, transmite Digi 24.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Angela Merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei: Presedintele ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost felicitat marti, 18 noiembrie a. c. , de catre Cancelarul german, doamna Angela Merkel, in cadrul unei convorbiri telefonice, pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale. Doamna Merkel s-a bucurat de votul primit de Klaus Iohannis la scrutinul de duminica si a subliniat ca este un semn pozitiv faptul ca cetatenii romani au facut aceasta alegere. La randul sau, presedintele ales al Romaniei i-a multumit Cancelarului german pentru aprecieri .

Angela Merkel, catre Iohannis: Relatiile dintre Romania si Germania pot fi aprofundate

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a transmis astazi mesajul oficial de felicitare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Merkel se declara convinsa ca relatiile dintre Romania si Germania pot fi aprofundate in viitorul apropiat. Acesta.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de catre Angela Merkel

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic, marti, de cancelarul german Angela Merkel pentru victoria in alegeri, aceasta asigurandu-l de sprijin pe presedintele roman ales si exprimandu-si convingerea ca.

Angela Merkel, mesaj catre Klaus Iohannis: Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra!

Klaus Iohannis a fot felicitat marti de Angela Merkel, pentru victoria in alegerile prezidentiale, cancelarul german asigurandu-l pe presedintele ales ca tara sa va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Angela Merkel: UE nu se va supune Moscovei

Angela Merkel, cancelarul german, prezenta la summitul G20 din Australia, intr-un discurs tinut la Institutul Lowy din Sydney, a criticat politica presedintelui rus, Vladimir Putin, de anexare si a avertizat contra influentei ruse in Moldova, Serbia si Georgia. Merkel a exprimat in termeni clari faptul ca Putin a pus in pericol pacea europeana, iar Occidentul trebuie sa ia masuri decisive, precizeaza Spiegel.

Angela Merkel: Actiunile Rusiei ar putea destabiliza Europa dupa doua razboaie mondiale

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a criticat dur atitudinea presedintelui rus Vladimir Putin fata de conflictul din Ucraina si a indemnat Uniunea Europeana UE) si SUA sa adopte o pozitie comuna.

Fotografia cu Angela Merkel care face inconjurul lumii. S-a intamplat la Summitul G20

Cancelarul german Angela Merkel le-a facut o supriza placuta fanilor sai din Australia, unde se afla pentru summitul G20. Aflata pe strazile orasului Brisbane, unde are loc avenimentul, oficialul german a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )