Libnet.ro
UNICEF

12:00

Angela Merkel: UE nu se va supune Moscovei

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel: UE nu se va supune Moscovei

Angela Merkel, cancelarul german, prezenta la summitul G20 din Australia, intr-un discurs tinut la Institutul Lowy din Sydney, a criticat politica presedintelui rus, Vladimir Putin, de anexare si a avertizat contra influentei ruse in Moldova, Serbia si Georgia. Merkel a exprimat in termeni clari faptul ca Putin a pus in pericol pacea europeana, iar Occidentul trebuie sa ia masuri decisive, precizeaza Spiegel. continuă pe România Liberă

Fotografia cu Angela Merkel care face inconjurul lumii. S-a intamplat la Summitul G20

Cancelarul german Angela Merkel le-a facut o supriza placuta fanilor sai din Australia, unde se afla pentru summitul G20. Aflata pe strazile orasului Brisbane, unde are loc avenimentul, oficialul german a.

VIDEO Angela Merkel a incercat salutul aborigenilor din tribul maori

In drum spre Australia, pentru a participa la summit-ul G20, cancelarul german, Anghela Merkel, a vizitat Noua Zeelanda, unde s-a intalnit cu aborigenii tribului Maori.

Angela Merkel este ingrijorata de amenintarile Rusiei asupra Republicii Moldova, Serbiei si Georgiei

Intr-un discurs sustinut la Institutul Lowy din Sydney cu ocazia summitului G20, cancelarul german a declarat ca Occidentul trebuie sa actioneze ferm in fata actiunilor Rusiei.

Angela Merkel: Actiunile Rusiei ar putea destabiliza Europa dupa doua razboaie mondiale

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a criticat dur atitudinea presedintelui rus Vladimir Putin fata de conflictul din Ucraina si a indemnat Uniunea Europeana UE) si SUA sa adopte o pozitie comuna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )