Libnet.ro
UNICEF

10:00

Angela Merkel este ingrijorata de amenintarile Rusiei asupra Republicii Moldova, Serbiei si Georgiei

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel este ingrijorata de amenintarile Rusiei asupra Republicii Moldova, Serbiei si Georgiei

Intr-un discurs sustinut la Institutul Lowy din Sydney cu ocazia summitului G20, cancelarul german a declarat ca Occidentul trebuie sa actioneze ferm in fata actiunilor Rusiei. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Actiunile Rusiei ar putea destabiliza Europa dupa doua razboaie mondiale

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a criticat dur atitudinea presedintelui rus Vladimir Putin fata de conflictul din Ucraina si a indemnat Uniunea Europeana UE) si SUA sa adopte o pozitie comuna.

Angela Merkel: UE nu se va supune Moscovei

Angela Merkel, cancelarul german, prezenta la summitul G20 din Australia, intr-un discurs tinut la Institutul Lowy din Sydney, a criticat politica presedintelui rus, Vladimir Putin, de anexare si a avertizat contra influentei ruse in Moldova, Serbia si Georgia. Merkel a exprimat in termeni clari faptul ca Putin a pus in pericol pacea europeana, iar Occidentul trebuie sa ia masuri decisive, precizeaza Spiegel.

Fotografia cu Angela Merkel care face inconjurul lumii. S-a intamplat la Summitul G20

Cancelarul german Angela Merkel le-a facut o supriza placuta fanilor sai din Australia, unde se afla pentru summitul G20. Aflata pe strazile orasului Brisbane, unde are loc avenimentul, oficialul german a.

VIDEO Angela Merkel a incercat salutul aborigenilor din tribul maori

In drum spre Australia, pentru a participa la summit-ul G20, cancelarul german, Anghela Merkel, a vizitat Noua Zeelanda, unde s-a intalnit cu aborigenii tribului Maori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )