Libnet.ro
UNICEF

01:06

Angela Merkel: Fiecare a dat ce a avut mai bun

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Fiecare a dat ce a avut mai bun

Cancelarul reales al Germaniei, Angela Merkel, a tinut primul discurs de la inchiderea urnelor de votare, la scurt timp dupa anuntare primelor rezultate preliminare. Procentele finale vor fi prezentate luni dimineata, insa partidul condus de Merkel conduce clasamentul la o diferenta considerabila fata de urmatorul partid, cel al social-democratilor. continuă pe Adevărul

Angela Merkel, primul discurs dupa victoria de la alegerile legislative: Fiecare a dat ce a avut mai bun

Cancelarul reales al Germaniei, Angela Merkel, a tinut primul discurs de la inchiderea urnelor de votare, la scurt timp dupa anuntare primelor rezultate preliminare. Procentele finale vor fi prezentate luni dimineata, insa partidul condus de Merkel conduce clasamentul la o diferenta considerabila fata de urmatorul partid, cel al social-democratilor.

VIDEO Angela Merkel, primul discurs dupa victoria de la alegerile legislative: Fiecare a dat ce a avut mai bun

Cancelarul reales al Germaniei, Angela Merkel, a tinut primul discurs de la inchiderea urnelor de votare, la scurt timp dupa anuntare primelor rezultate preliminare. Procentele finale vor fi prezentate luni dimineata, insa partidul condus de Merkel conduce clasamentul la o diferenta considerabila fata de urmatorul partid, cel al social-democratilor.

Ce reactie a avut Angela Merkel dupa ce a castigat alegerile din Germania.

Cancelarul Angela Merkel a salutat duminica un super rezultat al partidului sau, Uniunea Crestin-Democrata CDU), la alegerile legislative din Germania si a promis patru noi ani de succes, transmite Mediafax. Impreuna vom face totul pentru ca cei patru ani care urmeaza sa fie patru noi ani de succes pentru Germania, a declarat Merkel, in timp ce partidul sau este posibil sa fi obtinut majoritatea absoluta in Bundestag, potrivit ultimelor informatii. Cu un sacou albastru, cu un zambet .

Angela Merkel, ocolita de uzura puterii, la al treilea mandat de cancelar.

Cancelarul Angela Merkel, care a obtinut cel de-al treilea mandat de patru ani in urma alegerilor legislative de duminica, este femeia cea mai puternica din lume dar si unul dintre liderii europeni cei mai denigrati, transmite Mediafax. Foarte iubita de germani, aceasta conservatoare in varsta de 59 de ani, venita din fosta RDG, a fost numita, pe rand, cancelarul de fier, pentru apararea politicilor de austeritate, sau Mutti Mama) deoarece ofera un sentiment de siguranta in furtuna .

in urma primelor date oferite de exit poll, Angela Merkel va ramane cancelarul Germaniei

In urma primelor date oferite de exit poll-urile de la alegerile legislative din Germania, Angela Merkel ramane cancelarul tarii, relateaza B1 TV. Pana in acest moment, CDU, partidul Angelei Merkel a obtinut.

LOVITURA pregatita de Angela Merkel pentru milioane de nemti: Nu va faceti griji, ma ocup eu de TOT

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, relateaza AFP. La.

Angela Merkel joaca pentru prima data cartea feminina.

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, transmite Mediafax. La varsta de 59 de ani, ea a eliminat nenumarati oameni politici, fara sa promoveze insa niciodata cauza femeilor. Dar in timpul campaniei pentru alegerile legislative de duminica, la incheierea carora ar urma sa obtina cel de-al treilea mandat de patru ani, Merkel a surprins ridicand cortina .

Pe ce mizeaza Angela Merkel cu doua zile inainte de alegerile din Germania.

Cu doua zile inainte de alegerile legislative germane, Angela Merkel, aflata in deplasare miercuri la Munchen inainte de Oktoberfest, se bazeaza pe personalitatea sa pentru a mobiliza alegatorii nehotarati in timp ce coalitia sa este amenintata, transmite Mediafax. Cancelarul conservator, care traverseaza Germania in toate directiile, se bazeaza pe numele si bilantul sau pentru a incerca sa mobilizeze alegatorii. Ea asigura peste tot unde se duce: Veti avea Merkel doar cu CDU, cerand .

Angela Merkel CASTIGA ALEGERILE din Germania, dar va fi obligata sa guverneze cu opozitia.

Cancelarul german Angela Merkel a obtinut, duminica, un triumf personal in alegerile legislative, partidul sau conservator castigand peste 42 la suta din voturi, insa ea ar urma sa guverneze cu opozitia, aliatul sau liberal neintrand in Bundestag, potrivit estimarilor televiziunilor, transmite Mediafax. FDP, aliatul liberal al partidului conservator CDU, nu ar fi reusit sa intruneasca 5 la suta din voturi pentru a putea intra in Bundestag, o premiera in istoria Germaniei federale, in timp ce .

Alegeri in Germania, duminica. Angela Merkel mizeaza pe reputatia sa

Cancelarul german Angela Merkel, care s-a deplasat vineri la Munchen inainte de Oktoberfest, se bazeaza pe personalitatea sa pentru a mobiliza alegatorii inca nehotarati inaintea alegerilor de duminica, in timp ce coalitia sa este amenintata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )