Libnet.ro
UNICEF

01:06

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa la un mini-summit pentru relansarea UE

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa la un mini-summit pentru relansarea UE

Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi participa, incepand de luni dupa-amiaza, la un mini-summit pentru relansarea UE, pe Marea Mediterana, in largul coastelor Italiei, anunta Agerpres, citand AFP. Presedintele Consiliului italian urmeaza sa-i intampine in jurul orei locale 16:00 14:00 GMT) la Napoli pe cancelarul german Angela Merkel si pe presedintele francez Francois Hollande, inainte de a-i insoti pe micuta insula Ventotene, din Marea Tireniana, intre Roma si Napoli. continuă pe Hotnews

Matteo Renzi: Uniunea Europeana va continua sa existe fara Marea Britanie

Iesirea Marii Britanii nu inseamna sfarsitul Uniunii Europene, a dat asigurari, luni seara, premierul Italiei, Matteo Renzi, dupa intrevederea cu presedintele Frantei, Francois Hollande, si cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Multi credeau ca dupa Brexit Europa va lua sfarsit. Nu este asa. Avem ambitia de a scrie o noua pagina a viitorului, a declarat Matteo Renzi, potrivit Mediafax, care citeaza cotidianul La Repubblica.

Lider al Ligii Nordului: Italia lui Matteo Renzi, umilita de doi hoti romani

Un lider al formatiunii xenofobe Liga Nordului, Luca Rodolfo Paolini, a denuntat eliberarea de catre justitia italiana a unor imigranti condamnati pentru furt, observand ca Italia condusa de premierul -n. red. ) Matteo Renzi a fost umilita de doi hoti romani.

Angela Merkel incepe o ofensiva diplomatica inaintea summitului care va aborda viitorul UE dupa Brexit

Cancelarul german Angela Merkel a inceput o ofensiva diplomatica pentru pregatirea summitului european ce va avea loc pe 16 septembrie, la Bratislava la care Marea Britanie nu va participa), prima intalnire in cadrul acestei actiuni fiind dineul avut joi seara cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, urmand ca saptamana viitoare sa viziteze mai multe capitale europene, relateaza agentiile DPA si EFE, preluate de Agerpres.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Angela Merkel exclude Romania de la masa negocierilor

Cancelarul german Angela Merkel a inceput o ofensiva diplomatica pentru pregatirea summitului european care va avea loc pe 16 septembrie, la Bratislava. Cu toate acestea, Merkel nu a inclus si Romania pe.

Angela Merkel: Refugiatii nu au adus terorismul in Germania, il detinem si il aveam si inainte aici

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca refugiatii nu sunt responsabili de aducerea terorismului in Germania, potrivit site-ului Euronews. Angela Merkel a declarat ca islamul continua sa faca parte.

Liderii Italiei, Germaniei si Frantei participa la un summit pentru relansarea UE

Matteo Renzi, Angela Merkel si Francois Hollande vor cauta mijloacele de relansare a unei Europe aflate in plina criza de identitate in cursul unei reuniuni in largul coastelor Italiei, informeaza AFP.

Viitorul Europei se decide luni? Merkel, Hollande si Renzi, intalnire pe insula Ventatone

Viitorul europei s-ar putea decide intr-o zi de luni. Liderii Germaniei, Frantei si Italiei se intalnesc pe 22 august pe insula italiana Ventatone. Faptul ca Renzi, Merkel si Hollande merg pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )