Libnet.ro
UNICEF

08:00

Angela Merkel a ramas uluita de iliberalismul lui Viktor Orban

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel a ramas uluita de iliberalismul lui Viktor Orban

Zilele trecute, cancelarul german Angela Merkel a facut o vizita de cinci ore la Budapesta, vizita asteptata de diferitele forte politice, din diferite motive. continuă pe Adevărul

Angela Merkel, uluita de iliberalismul lui Viktor Orban: explicatia premierul ungur privind democratia iliberala

Zilele trecute, cancelarul german Angela Merkel a facut o vizita de cinci ore la Budapesta, vizita asteptata de diferitele forte politice, din diferite motive, scrie Eva Galambos, analist relatii internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ungaria vrea sa fie ca RUSIA. Reactia DURA a Angelei Merkel in fata premierului ungar Viktor Orban

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a criticat pe premierul ungar, Viktor Orban, din cauza modului in care Guvernul sau trateaza opozitia, societatea civila si presa si l-a infruntat pe tema definitiei.

Protest cu mii de oameni impotriva premierului Ungariei. Angela Merkel se intalneste luni cu Viktor Orban

Protest amplu in Ungaria impotriva guvernului Orban. Mii de oameni iau parte la un miting organizat la Budapesta, in care cer demisia premierului ultraconservator Viktor Orban. Manifestatia are loc cu doar o zi inain.

Chiar de la Budapesta, Angela Merkel a combatut conceptul de democratie nonliberala sustinut de premierul Viktor Orban

Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis premierul ungar Viktor Orban ca, indiferent daca are o majoritate solida in Parlament, trebuie sa fie apreciat si rolul opozitiei, al societatii civile si al institutiilor media. Totodata Merkel a criticat conceptul de democratie nonliberala, sustinut de Orban.

Vizitele lui Merkel si Putin la Budapesta il obliga pe Viktor Orban la o echilibristica diplomatica

Premierul ungar Viktor Orban, care agaseaza UE si Washingtonul intretinand relatii stranse cu Vladimir Putin, se pregateste de doua saptamani de echilibristica diplomatica primindu-i, succesiv, pe cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus.

Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei. Presedintele Hollande) tocmai a discutat timp de peste 45 de minute cu Merkel si Porosenko. Ei au trecut in revista situatia din Ucraina si si-au exprimat regretele fata de esecul discutiilor din cadrul grupului de contact care au avut loc ieri sambata) la Minsk Ei fac apel la o incetare imediata a focului, a anuntat Presedintia franceza.

Angela Merkel: Nu vom inarma Ucraina. Preferam noi sanctiuni in cazul in care situatia se inrautateste

Cancelarul german Angela Merkel a reiterat pozitia guvernului fata de criza din Ucraina, afirmand ca Germania nu va inarma Ucraina pentru lupta cu separatistii pro-rusi, favorizand solutii diplomatice in cazul.

Martin Schulz ii cere premierului grec sa nu o mai critice pe Angela Merkel

Presedintele Parlamentului European, germanul Martin Schulz, i-a cerut noului premier grec, Alexis Tsipras, sa se abtina de la critici exagerate la adresa cancelarului german Angela Merkel sau la guvernul sau, informeaza AFP.

Martin Schulz i-a cerut lui Alexis Tsipras sa nu mai critice guvernul german si pe Angela Merkel

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a cerut noului premier grec Alexis Tsipras, care vrea sa renegocieze datoria masiva a tarii sale, sa nu o mai critice pe cancelarul Angela Merkel si guvernul.

Merkel la Budapesta: Germania nu va livra arme Ucrainei. Plus atentionari la adresa lui Viktor Orban

Cu ocazia unei vizite efectuate la Budapesta, cancelarul german Angela Merkel a exclus posibilitatea ca Berlinul sa livreze arme Ucrainei si a vorbit despre o zona de liber schimb intre UE si Uniunea Eurasiatica ca despre o perspectiva indepartata. Totodata, Merkel i-a cerut lui Viktor Orban sa se poate mai democratic cu criticile din partea opozitiei si a societatii civile, si a spus ca nu poate vedea cum o democratie poate fi neliberala - cu referire la declaratia controversata a lui Orban din 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )