Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angela Merkel tempereaza jocul si-i contrazice pe ceri care vor un Brexit rapid: Marea Britanie are nevoie de timp

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel tempereaza jocul si-i contrazice pe ceri care vor un Brexit rapid: Marea Britanie are nevoie de timp

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat luni ca intelege ca guvernul britanic are nevoie de timp pentru a formaliza cererea de iesire din Uniunea Europeana, in conditiile in care voci puternic din Europa care cer un divort accelerat se multiplica, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Brexit: Acord complet intre Angela Merkel si Francois Hollande in privinta modului de a trata situatia

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel au ajuns la un acord complet in privinta modului de a trata situatia in urma referendumului britanic de iesire din Uniunea Europeana, intr-o convirbire telefonica pe care cei doi au purtat-o duminica seara, a dezvaluit o sursa din anturajul presedintelui Frantei, citata de AFP. Hollande urmeaza sa se intalneasca luni seara cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European, apoi, la sfarsitul zilei, la Berlin, cu Angela Merkel si cu premierul italian Matteo Renzi, in ajunul unui Consiliu european care are loc marti si miercuri, noteaza AFP.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

Brexit: Angela Merkel vrea negocieri lucide, fara graba, cu partenerul britanic

Cancelarul german Angela Merkel a cerut sambata negocieri lucide, fara graba, cu partenerul apropiat Marea Britanie asupra iesirii din Uniunea Europeana.

Angela Merkel vrea negocieri lucide, fara graba, cu partenerul britanic

Cancelarul german Angela Merkel a cerut sambata negocieri lucide, fara graba, cu partenerul apropiat Marea Britanie asupra iesirii din Uniunea Europeana, transmite agentia Reuters.

BREXIT. Angela Merkel are incredere in forta UE

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in urma rezultatului referendumului din Marea Britanie. Uniunea Europeana este suficient de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )