Libnet.ro
UNICEF

11:00

Anghel Iordanescu, dupa stagiul de pregatire din Turcia: Sunt cativa tineri care au confirmat asteptarile mele

Hotnews Hotnews,
 Anghel Iordanescu, dupa stagiul de pregatire din Turcia: Sunt cativa tineri care au confirmat asteptarile mele

Romania a incheiat stagiul de pregatire din Turcia cu o victorie, tricolorii castigand cu 2-1 meciul cu Moldova. Dupa cele trei partide disputate, Anghel Iordanescu s-a declarat multumit: Sunt cativa tineri care au confirmat asteptarile mele, a precizat selectionerul. continuă pe Hotnews

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia, gasit mort intr-un parc din Bucuresti. Colonelul era implicat intr-o lovitura de stat

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, afirma surse citate de publicatia Daily Sabah. Colonelul in retragere Eser Sahan, in varsta de 66 de ani, a.

Concluziile lui Iordanescu la final de cantonament

Selectionerul Anghel Iordanescu a tras linie dupa stagiul de pregatire din Antalya si a analizat prestatiile jucatorilor pe care i-a avut sub observatie in cele trei meciuri amicale.

Puscas, dupa golul marcat pentru Inter: Sunt fericit aici. incerc sa fur de la Palacio si Podolski

George Puscas, atacantul lui Internazionale Milano, a spus, dupa golul marcat in amicalul cu Haladas, ca este fericit la echipa sa si ca incearca sa invete de la jucatori precum Palacio sau Podolski.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: Toleranta fata de religii trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: toleranta fata de credintele religioase trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele religioase, si ca toleranta fata.

O greva a muncitorilor provoaca HAOS pe aeroporturile din Paris. Sunt asteptate intarzieri semnificative si curse anulate

Traficul aerian de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris este perturbat din cauza unei greve a angajatilor grupului de firme Aeroports de Paris ADP), transmite Le Monde. Miscarea de protest a muncitorilor va dura.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )