Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anghel Iordanescu, FRF pune un antrenor de umplutura. Mai tineti minte momentul Armenia 2004?

Online Sport Online Sport,
Anghel Iordanescu, FRF pune un antrenor de umplutura. Mai tineti minte momentul Armenia 2004?

FRF a anuntat sambata ca noul antrenor el echipei nationale este Anghel Iordanescu, un om care nu a mai antrenat serios de 10 ani si s-a remarcat in ultimul timp in politica. Iordanescu a reusit in 2004 sa plece de la echipa nationala mai hulit decat Piturca, dupa un 1-1 cu Armenia. Nu trebuie uitate lucrurile astea. In paralel cu a citi articolul de mai jos, dati un ochi si pe subiectul de discutie din Forum din 2004, Romania - Armenia peste 300 de comentarii), pentru a vedea cum a fost vazut la acel moment al demiterii Iordanescu si cat era de hulit pentru ceea ce facea cu echipa nationala. La acel moment, onlinesport. ro era citat de americanii de la ESPN prin sondajul nostru in care cititorii cereau in proportie de 96% demiterea lui Iordanescu. Atunci de ce este pus din nou? El nu trebuia sa se mai intoarca niciodata pe iarba, dupa demiterea din 2004 pe care noi o anuntam la acel moment in premiera pe internetul din Romania. continuă pe Online Sport

Anghel Iordanescu, FRF pune un antrenor de umplutura. Mai tineti minte momentul Armenia 2004?

FRF a anuntat sambata ca noul antrenor el echipei nationale este Anghel Iordanescu, un om care nu a mai antrenat serios de 10 ani si s-a remarcat in ultimul timp in politica. Iordanescu a reusit in 2004 sa plece de la echipa nationala mai hulit decat Piturca, dupa un 1-1 cu Armenia. Nu trebuie uitate lucrurile astea. In paralel cu a citi articolul de mai jos, dati un ochi si pe subiectul de discutie din Forum din 2004, Romania - Armenia peste 300 de comentarii), pentru a vedea cum a fost vazut la acel moment al demiterii Iordanescu si cat era de hulit pentru ceea ce facea cu echipa nationala. La acel moment, onlinesport. ro era citat de americanii de la ESPN prin sondajul nostru in care cititorii cereau in proportie de 96% demiterea lui Iordanescu. Atunci de ce este pus din nou? El nu trebuia sa se mai intoarca niciodata pe iarba, dupa demiterea din 2004 pe care noi o anuntam la acel moment in premiera pe internetul din Romania.

Preedintele FRF l-a propus pe Anghel Iordanescu pentru functia de antrenor al echipei nationale de fotbal

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu si ca secunzi sa fie Viorel Moldovan, Daniel.

Anghel Iordanescu, propus de presedintele FRF ca antrenor al echipei nationale

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu si ca secunzi sa fie Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea, aceste propuneri urmand sa fie analizate luni de Comitetul Executiv.

FRF a anuntat propunerea pentru postul de selectioner al Romaniei - Anghel Iordanescu

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, in cursul zilei de sambata, propunerea pentru postul de selectioner al Romaniei. Acesta este Anghel Iordanescu, in timp ce antrenori secunzi vor fi Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea.

Romania are selectioner: Anghel Iordanescu, principal, Moldovan printre secunzi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a propus pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al Romaniei. Numirea acestuia mai este doar formalitate, urmand ca CEx sa valideze propunerea presedintelui in sedinta de luni, 27 octombrie.

Stranierii convocati de Anghel Iordanescu pentru meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordanescu, inca director tehnic al FRF, dar viitor selectioner al echipei nationale, a trimis sambata telegramele de convocare pentru 14 jucatori din strainatate in vederea meciului cu Irlanda de Nord 14 noiembrie) din preliminariile EURO 2016.

Razvan Burleanu l-a propus oficial pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al echipei nationale

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu, propunerea urmand sa fie analizata luni de.

Anghel Iordanescu si Dan Apolzan vor face convocarile stranierilor pentru meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordanescu, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, si Dan Apolzan, directorul Scolii Federale de Antrenori, vor trimite, maine, telegramele de convocare jucatorilor care evolueaya in strainatate, pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

Avem selectioner: Anghel Iordanescu

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a dat publicitatii, sambata, prin intermediul unui comunicat, numele viitorului selectioner al echipei nationale a Romaniei.

Nationala blestemata: a plecat Piturca, vine Iordanescu. FRF explica de ce va fi instalat un om care iesise la pensie

Intr-o tara in care tehnicieni valorosi, precum Cosmin Olaroiu, Dan Petrescu si Ladislau Boloni sunt foarte apreciati in strainatate, prima reprezentativa va ajunge pe mana unui individ care n-a mai antrenat din 2006.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )