Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anghel Iordanescu, increzator in meciul contra Elvetiei: Speram sa ne fi recuperat mental si fizic dupa partida cu Franta

B1 B1,
Anghel Iordanescu, increzator in meciul contra Elvetiei: Speram sa ne fi recuperat mental si fizic dupa partida cu Franta

Miercuri, Romania va intalni tot la Paris nationala Elvetiei in cel de-al doilea meci de la EURO. Atmosfera este una buna la lot, tricolorii dorindu-si sa ramana concentrati pe. continuă pe B1

EURO 2016. Anghel Iordanescu: E dureros sa pierzi in minutul 88

Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, intr-o conferinta de presa, dupa meci, ca este dureros si trist sa pierzi in minutul 88, cum a facut-o Romania, in meciul de deschidere la EURO 2016.

Anghel Iordanescu, perplex la conferinta de presa: Poftim?!

Anghel Iordanescu a trait un moment de scurta perplexitate, la propriu, la conferinta de presa de dupa meciul Franta - Romania. Selectionerul a trait un moment unic in cariera unui antrenor pe plan mondial: cineva i-a multumit pentru infrangere.

Anghel Iordanescu: E dureros si trist sa pierzi asa, in minutul 89!. Ce le pregateste Generalul elvetienilor

Selectionerul Anghel Iordanescu, sustine ca Romania are sanse intacte de calificare in optimile de finala ale Campionatului European, in ciuda esecului din meciul cu Franta.

EURO 2016. E scandal la nationala Romaniei. Acuzatii grave pentru selectionerul Anghel Iordanescu

Selectionerul Anghel Iordanescu e criticat dur pentru comportamentul pe care il are fata de jucatori, membrii staff-ului sau presa. GSP scrie ca Tata Puiu' a transformat cantonamentul nationalei.

FOTO Cine a plans in bratele lui Anghel Iordanescu la primul meci al Romaniei de la Campionatul European din Franta

Romania a pierdut dramatic primul meci de la Euro 2016, contra Frantei, gazda Campionatului European. cu un gol incasat in minutul 89.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )