Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anghel Iordanescu, selectioner pentru a treia oara - Prezentarea noului antrenor al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Anghel Iordanescu, selectioner pentru a treia oara - Prezentarea noului antrenor al Romaniei

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, Anghel Iordanescu, va conduce echipa nationala in actuala campanie de calificare la Campionatul European din 2016, dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad, generalul urmand sa se afle pentru a treia oara la conducerea primei reprezentative. continuă pe Hotnews

Anghel Iordanescu, selectioner Romania: Fotbalul romanesc are nevoie de un antrenor cu experienta

Noul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, a vorbit despre motivele pentru care a acceptat sa preia functia de selectioner al nationalei de fotbal a Romaniei. Iordanescu este de parere ca Romania are nevoie de un antrenor cu experienta.

MINUT cu MINUT Prezentarea lui Anghel Iordanescu la echipa nationala

Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a prezentatpe Anghel Iordanescu, luni de la ora 17:00, in noul post de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Iordanescu a preluat postul devenit vacant dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad.

LIVE Prezentarea lui Anghel Iordanescu la echipa nationala

Razvan Burleanu, presedintele FRF, il prezinta pe Anghel Iordanescu, luni de la ora 17:00, in noul post de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Iordanescu a preluat postul devenit vacant dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad.

LIVE Prezentarea lui Anghel Iordanescu la echipa nationala (17:00)

Razvan Burleanu, presedintele FRF, il prezinta pe Anghel Iordanescu, luni de la ora 17:00, in noul post de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Iordanescu a preluat postul devenit vacant dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad.

Romania are selectioner: Anghel Iordanescu, principal, Moldovan printre secunzi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a propus pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al Romaniei. Numirea acestuia mai este doar formalitate, urmand ca CEx sa valideze propunerea presedintelui in sedinta de luni, 27 octombrie.

FRF a anuntat propunerea pentru postul de selectioner al Romaniei - Anghel Iordanescu

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, in cursul zilei de sambata, propunerea pentru postul de selectioner al Romaniei. Acesta este Anghel Iordanescu, in timp ce antrenori secunzi vor fi Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea.

OFICIAL: Anghel Iordanescu, noul selectioner al Romaniei

Anghel Iordanescu este, incepand de luni, noul selectioner al Romaniei, dupa ce a fost validat in functie de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

Razvan Burleanu l-a propus oficial pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al echipei nationale

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu, propunerea urmand sa fie analizata luni de.

Stranierii convocati de Anghel Iordanescu pentru meciul cu Irlanda de Nord

Anghel Iordanescu, inca director tehnic al FRF, dar viitor selectioner al echipei nationale, a trimis sambata telegramele de convocare pentru 14 jucatori din strainatate in vederea meciului cu Irlanda de Nord 14 noiembrie) din preliminariile EURO 2016.

Anghel Iordanescu: Fotbalul romanesc avea nevoie de numirea unui antrenor cu experienta

Noul selectioner al echipei nationale, Anghel Iordanescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a acceptat sa preia functia pentru ca fotbalul romanesc avea nevoie de un antrenor cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )