Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anglia si Spania au capitulat. Cine ramane in lupta pentru CM din Brazilia?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anglia si Spania au capitulat. Cine ramane in lupta pentru CM din Brazilia?

Odata cu eliminarea Spaniei si a Angliei, doua dintre echipele favorite, de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia au crescut sansele la cel putin 5% de a castiga trofeul suprem pentru mai multe tari participante, arata predicitiile realizate de. continuă pe Wall-Street Ro

Italia si Franta lupta pentru suprematie in faza grupelor

Seara de 20 iunie este una extrem de importanta pentru doua foste campioane europene si mondiale, Franta si Italia. Nationala cocosilor galici va lupta, pentru suprematia in grupa E, cu Elvetia, cele doua cunoscandu-se destul de bine dupa cele 36 de partide disputate. in schimb Squadra Azzurra va avea o partida a surprizelor, impotriva unui adversar complet necunoscut, Costa Rica.

CM 2014: Honduras - Ecuador 1-2. Se intensifica lupta pentru locul al II-lea din grupa E

Echipa Ecuadorului a invins formatia Hondurasului cu scorul de 2-1 1-1), vineri, pe Arena da Baixada din Curitiba, in Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia 12 iunie - 13 iulie). Sud-americanii s-au impus prin 'dubla' lui Enner Valencia 34, 65), dupa ce Hondurasul a deschis scorul printr-un fost jucator in Liga I, Carlo Costly 31). Meciul a fost alert inca de la debut, dar jucatorii ambelor echipe au comis destule erori. Prima ocazie a fost semnata de hondurianul Boniek Garcia 6), al carui sut a fost retinut de portarul Dominguez.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )