Libnet.ro
UNICEF

16:30

ANI a facut plangere penala pentru fostul director CNADNR, Mircea Pop

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI a facut plangere penala pentru fostul director CNADNR, Mircea Pop

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca pentru verificarea indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), a infractiunii de conflict de interese, informeaza un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fost director CNADNR, denuntat la Parchet. Mircea Pop ar fi semnat cu firma sa un contract de 12 milioane de euro

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca pentru verificarea indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul.

Mircea Pop, reclamat de ANI: Fostul director in cadrul CNADNR este acuzat de conflict de interese (VIDEO)

Mircea Pop, fost director CNADNR, este acuzat de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate. ANI sustine ca acesta a atribuit un contract legat de Autostrada Arad-Lugoj catre o firma unde era.

Scandal la CNADNR: Sefii se plang premierului. Fostul director, angajat cu 20.000 lei pe luna

Este scandal la CNADNR. Mai multi directori ai companiei se plang de faptul ca fostul director general, Narcis Neaga, cercetat de DNA, este inca angajat cu un salariu de 20. 000 de lei pe.

Fost director CNADNR: Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania

Soferii risca, in orice moment, sa faca accidente pe autostrazile din Romania, din cauza ca ele sunt pline de gropi si au mari probleme, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu.

A castigat in instanta. Fostul director de la DGASPC, destituit de CJ pentru abateri grave si repetate, isi vrea postul inapoi

Destituit pentru repetate abateri, fostul director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi DGASPC), Mihai Roibu are toate sansele sa se reintoarca in fotoliul de sef. Roibu a castigat o prima batalie in razboiul cu Consiliul Judetean care l-a demis din functie la sfarsitul anului 2013.

Camelia Bogdan, plangere penala la DNA impotriva unor magistrati pe care-i acuza ca tergiverseaza confiscarea averii lui Dan Voiculescu din Cipru

Judecatoarea Camelia Bogdan a facut o plangere la DNA impotriva presedintelui Tribunalului Bucuresti, Laura Andrei si a unor inspectori din cadrul Inspectiei Judiciare. Magistratul sustine ca acestia ar fi vinovati de infractiunea de abuz in serviciu si favorizarea infractorului, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )