Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Pop, reclamat de ANI: Fostul director in cadrul CNADNR este acuzat de conflict de interese (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Pop, reclamat de ANI: Fostul director in cadrul CNADNR este acuzat de conflict de interese (VIDEO)

Mircea Pop, fost director CNADNR, este acuzat de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate. ANI sustine ca acesta a atribuit un contract legat de Autostrada Arad-Lugoj catre o firma unde era. continuă pe B1

Fost director al CNADNR, Mircea Pop, denuntat de ANI la Judecatoria Cluj-Napoca pentru posibil conflict de interese

Agentia Nationala pentru Integritate ANI) a sesizat marti Judecatoria Cluj-Napoca in legatura cu posibila comitere de catre Mircea Pop, fost director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), a infractiunii de conflict de interese, dupa ce firma la care a fost anterior actionar majoritar ar fi profitat de pe urma unui contract semnat in calitate de director general al institutiei.

ANI a facut plangere penala pentru fostul director CNADNR, Mircea Pop

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca pentru verificarea indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), a infractiunii de conflict de interese, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Fost director CNADNR, denuntat la Parchet. Mircea Pop ar fi semnat cu firma sa un contract de 12 milioane de euro

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca pentru verificarea indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul.

Mircea Pop, fost director al CNANDR, gasit in conflict de interese. El a fost denuntat la Parchet

Mircea Pop, fostul director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), este suspectat ca s-ar fi aflat in conflict de interese dupa ce ar fi semnat unact aditional la contractul de consultanta pentru Autostrada Arad-Timisoara-Lugoj. Prin acest act, contractul a fost extins cu 29 de luni, iar valoarea a crescut cu aproape 2 milioane de euro. in acest caz au fost sesizati procurorii din Cluj.

ANI a sesizat DNA in cazul fostului sef CNADNR, Mircea Pop

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat, marti, Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, in cazul dostului sef al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Mircea Pop, cu privire la suspiciunea de conflict de interese.

Scandal la CNADNR: Sefii se plang premierului. Fostul director, angajat cu 20.000 lei pe luna

Este scandal la CNADNR. Mai multi directori ai companiei se plang de faptul ca fostul director general, Narcis Neaga, cercetat de DNA, este inca angajat cu un salariu de 20. 000 de lei pe.

A castigat in instanta. Fostul director de la DGASPC, destituit de CJ pentru abateri grave si repetate, isi vrea postul inapoi

Destituit pentru repetate abateri, fostul director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi DGASPC), Mihai Roibu are toate sansele sa se reintoarca in fotoliul de sef. Roibu a castigat o prima batalie in razboiul cu Consiliul Judetean care l-a demis din functie la sfarsitul anului 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )