Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANI: fost director din CAS Suceava, incompatibil si in conflict de interese

România Liberă România Liberă,
ANI: fost director din CAS Suceava, incompatibil si in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca un fost functionar public din Suceava, s-a aflat in stare de incompatibilitate si in conflict de interese administrativ. Carmen Badoi . continuă pe România Liberă

ANI: fost director din CNAS Suceava, incompatibil si in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca un fost functionar public din Suceava, s-a aflat in stare de incompatibilitate si in conflict de interese administrativ. Carmen Badoi .

ANI: Fost viceprimar din Oltenita, in conflict de interese administrativ

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca fostul viceprimar din Oltenita, Florian Cercel, s-a aflat in conflict de interese administrativ.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

Barbatul retinut dupa ce l-a scuipat pe Traian Basescu a fost eliberat din arest

Barbatul care fusese retinut dupa ce l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, in Portul Constanta, a fost eliberat din arestul Politiei, duminica noapte, el spunand la iesire ca regreta ceea ce a facut.

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Astfel, in subordinea Ministerului.

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern, potrivit Mediafax. Astfel, in subordinea.

ANI: Consiler local din Dragomiresti, in conflict de interese administrativ

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca un consilier local al orasului Dragomiresti, judetul Maramures se afla in conflict de interese administrativ.

Barbatul retinut dupa ce l-a scuipat pe presedintele Basescu a fost eliberat din arestul Politiei Constanta

Barbatul retinut duminica dupa ce l-a scuipat, sambata, pe presedintele Traian Basescu in PortulConstanta, a fost eliberat duminica noapte din arestul Politiei, anunta Mediafax. Barbatul in.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost eliberat din arest

Barbatul care fusese retinut dupa ce l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, in Portul Constanta, a fost eliberat, duminica noapte, din arestul Politiei, .

Dragnea: Au fost eliminati din minister tehnicienii care se ocupau cu returnarea proiectelor la primari

Liviu Dragnea, viceprim-ministru si Ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice a precizat, joi, la Arad, ca activitatea ministerului pe care o conduce a fost eficientizata fiind eliminati o serie de tehnicieni care nu facau altceva decat sa returneze primarilor dosarele cu proiecte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )