Libnet.ro
UNICEF

00:08

ANM: Cod galben de ceata in 13 judete

Adevărul Adevărul,
ANM: Cod galben de ceata in 13 judete

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe atentionari de cod galben de ceata valabile pana la ora 11:00, in 13 judete din tara. continuă pe Adevărul

ANM: Cod Galben de ceata in 13 judete

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe atentionari de cod galben de ceata valabile pana la ora 11:00, in 13 judete din tara.

Atentionare Cod Galben de ceata in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari imediate Cod Galben de ceata, valabile vineri dimineata pana la ora 11:00 in 13 judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata pentru judetele Constanta si Tulcea. Porturile au fost inchise

Porturile din judetul Constanta au fost inchise vineri din cauza unei avertizari de cod galben emise de meteorologi. Pana la ora 12. 50, judetele Constanta si Tulcea se afla sub avertizare de ceata.

Cod Galben de ceata in 13 judete.

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Cluj. CITESTE SI: Ne asteapta zile cu soare. PROGNOZA METEO pana pe 20 octombrie Autoritatile avertizeaza pe pe drumurile nationale si europene care strabat aceste judete, ceata scade .

METEO Cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova

Cinci judete din Moldova, inclusiv drumurile nationale si europene, se afla miercuri sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate.

Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si .

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate. ...

Din cauza cetii dense au fost inchise porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea incepand cu ora 9:30), Mangalia incepand cu ora 10:00)si Midia de la ora 8:15). Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul .

Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta pentru sase judete din sudul tarii, inclusiv Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri dimineata o avertizare nowcasting de cod galben de ceata, care vizeaza sase judete din sudul tarii, inclusiv periferia Capitalei. Atentionarea este valabila pana la ora 9.

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )