Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate. ...

Din cauza cetii dense au fost inchise porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea incepand cu ora 9:30), Mangalia incepand cu ora 10:00)si Midia de la ora 8:15). Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul . continuă pe România Liberă

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate.

Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si .

UPDATE Cod galben de ceata pentru judetele Constanta si Tulcea. Porturile au fost inchise

Porturile din judetul Constanta au fost inchise vineri din cauza unei avertizari de cod galben emise de meteorologi. Pana la ora 12. 50, judetele Constanta si Tulcea se afla sub avertizare de ceata.

ANM: Cod Galben de ceata in 13 judete

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe atentionari de cod galben de ceata valabile pana la ora 11:00, in 13 judete din tara.

ANM: Cod galben de ceata in 13 judete

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe atentionari de cod galben de ceata valabile pana la ora 11:00, in 13 judete din tara.

Atentionare Cod Galben de ceata in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari imediate Cod Galben de ceata, valabile vineri dimineata pana la ora 11:00 in 13 judete din tara.

METEO Cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova

Cinci judete din Moldova, inclusiv drumurile nationale si europene, se afla miercuri sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Cod Galben de ceata in 13 judete.

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Cluj. CITESTE SI: Ne asteapta zile cu soare. PROGNOZA METEO pana pe 20 octombrie Autoritatile avertizeaza pe pe drumurile nationale si europene care strabat aceste judete, ceata scade .

UPDATE Patru judete din Moldova se afla joi sub cod galben de ceata. De vineri vom avea 25 de grade Celsius

Patru judete din Moldova, inclusiv drumuri nationale si europene, se afla joi sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Capitala si alte trei judete au iesit de sub avertizare. Meteorologii au anuntat ca sunt sanse ca astazi sa ploua in vest, nord si centru, insa de vineri se incalzeste si vom avea temperaturi de pana la 25 de grade Celsius.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

METEO Capitala si sapte judete din tara se afla joi sub cod galben de ceata. De vineri vom avea 25 de grade Celsius

Capitala si sapte judete din tara, inclusiv drumuri nationale si europene, se afla joi sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitate va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Meteorologii au anuntat ca sunt sanse ca astazi sa ploua in vest, nord si centru, insa de vineri se incalzeste si vom avea temperaturi de pana la 25 de grade Celsius. Si vineri dimineata si noaptea va fi ceata in mai multe zone ale tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )