Libnet.ro
UNICEF

10:30

ANM: Cod galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Arges si Bacau

B1 B1,
ANM: Cod galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Arges si Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuna valabila in mai multe judete din tara. in zona de deal si munte a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se. continuă pe B1

Avertizare ANM: Cod galben de furtuna si grindina in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare imediata cod galben de furtuna pentru patru judete din sudul tarii, inclusiv Capitala, valabila intre orele 14. 20 si 15.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Galati, valabila pana la 15. in plus, se vor afla sub incidenta avertizarii pana la ora 15. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare tip cod galben de furtuna pentru judetele Vrancea si Galati, valabila pana la ora 14. Totodata, se vor afla sub avertizare pana la ora 14. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita

Meteorologii au emis o antentionare tip cod galben de furtuna, incepand cu ora 16. 30, pentru sudul judetului Dambovita, jumatatea de nord a judetului Ilfov si municipiul Bucuresti.

Codul galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Buzau si Arges se mentine pana la ora 18.00

Zona de munte a judetelor Prahova si Buzau si jumatatea sudica a judetelor Arges si Dambovita se afla sub cod galben de furtuna intre 16. 30 si 18. 00, potrivit unei noi atentionari emise de.

AVERTIZARE METEO Cod Galben de ploi si grindina in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua avertizari de scurta durata de tip cod galben vizand judetele Prahova, Dambovita, Arges, Vrancea si Galati, unde se vor semnala ploi abundente, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna in judetul Ialomita, inclusiv pe Autostrada Soarelui

Judetele Dambovita si Ilfov, precum si Bucuresti au iesit de sub incidenta codului galben de furtuna, ramanand sub incidenta avertizarii doar judetul Ialomita. in plus, pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii au anuntat ploi pe arii extinse, desi in toate regiunile vremea va trece printr-un proces de incalzire. incepand de saptamana viitoare temperaturile vor ramana constante, situandu-se in jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Cod galben de furtuna in Bucuresti, Ilfov si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a lansat o vertizare de cod galben pentru sudul judetului Dambovita si jumatatea de nord a judetului Ilfov si a municipiului Bucuresti. Avertizarea este valabila luni,.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si alte patru judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare de cod galben de furtuna pentru Capitala si alte patru judete ale tarii, valabil pana la ora 15:20. Judetele vizate.

Cod galben de furtuna pentru Bucuresti si patru judete. Vezi pana cand este valabil

Meteorologii au emis duminica o avertizare cod galben de furtuna pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita si Buzau, valabila pana la ora 15. Potrivit avertizarii nowcasting emis.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )