Libnet.ro
UNICEF

10:00

ANM: Codul galben de ploi in Bucuresti a fost prelungit

B1 B1,
ANM: Codul galben de ploi in Bucuresti a fost prelungit

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ploi pentru Bucuresti, potrivit AdministratieiNationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora 12:20 si este valabila p. continuă pe B1

ANM: Cod galben de ploi in Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ploi pentru Bucuresti, potrivit AdministratieiNationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora 17:10 si este valabila p.

CODUL GALBEN de ploi a fost EXTINS pentru mai multe judete

Codul galben va fi ridicat luni dimineata, dar in Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita si Prahova va continua sa ploua pana luni seara si acestea vor ramane sub o informare, a.

ANM: Cod galben de ploi si vijelii in opt judete din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de vijelii si ploi pentru opt judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Potrivit meteorologilor, vineri dupa-amiaza vor.

UPDATE. Cod Galben de ploi si grindina, prelungit in Bucuresti si Ilfov. Un copac a blocat circulatia mai multor tramvaie

Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, cod galben de ploi pentru Municipiul Bucuresti. Mai multe strazi au fost inundate.

Cod Galben de ploi si vijelii in opt judete

Meteorologii au avertizat ca vineri dupa-amiaza vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in judetele Valcea, Gorj, Harghita, Mures, Sibiu, Bihor, Prahova si Buzau, pentru aceste zone fiind emise atentionari nowcasting cod galben, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )